20.4.12

ΡΟΖ - Η γυναίκα του γιατρού... ήθελε μαύρο !!

Μοιάζει απίστευτο, όμως η είδηση είναι καλά εξακριβωμένη, με πληροφορίες... ακόμη και από το γραφείο ερευνών! 
Υπάλληλος του οποίου θέλησε να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα πριν το αναφέρει στα γραφεία της εφημερίδας μας (για ευνόητους λόγους). 
Όσα θα διαβάσετε συνέβησαν πριν από μερικούς μήνες και αφορούν γιατρό της Πάτρας (μεγαλογιατρό) και ξενοδοχείο που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου (όχι το ξενοδοχείο «Αστήρ»).

Ο μεγαλογιατρός, σύμφωνα με το αποκαλυπτικός ρεπορτάζ της εφημερίδας "Κόσμος",  είχε αρχίσει να υποψιάζεται την σύζυγό του καθώς απουσίαζε από το σπίτι, χωρίς πολλές φορές να μπορεί να δικαιολογήσει επαρκώς... τον λόγο της απουσίας. Μετά από αρκετά συζυγικά «επεισόδια» αναγκάστηκε να καταφύγει σε γραφείο ιδιωτικών ερευνών ώστε να βρει... τη λύση του «μυστηρίου»!

Ο γιατρός εξιστόρησε στον προϊστάμενο - ιδιοκτήτη του γραφείου τις υποψίες του και εκείνος ανέλαβε την υπόθεση.

Στέλεχος του γραφείου παρακολουθούσε επί μέρες τις κινήσεις της... κυρίας και κάποιο πρωί την είδε να μπαίνει σε ξενοδοχείο της πόλης, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου της Πάτρας . Προς μεγάλη του έκπληξη στο ξενοδοχείο έμπαινε μαζί της και ένας Αφρικανός (σύμφωνα με την περιγραφή του έμοιαζε με πωλητή cd)!
Προφανώς η γυναίκα του γιατρού είχε... τέτοιο «άσβεστο πάθος» που ήθελε.... μαύρο για να ικανοποιηθεί σεξουαλικά!
Σαν να μην έφτανε αυτό όμως σύμφωνα με τον ιδιωτικό αστυνομικό - στέλεχος του Γραφείου που ανέλαβε την υπόθεση, στο ξενοδοχείο μπήκε... και συγγενικό πρόσωπο του γιατρού (επίσης γυναίκα). Προφανώς οι δύο γυναίκες (είχαν διαφορά ηλικίας) αναζητούσαν την απόλαυση... σε τρίο!

Ο ντετέκτιβ αφού είχε προμηθευτεί το αποδεικτικό υλικό (φωτογραφίες κλπ) επέστρεψε στο γραφείο και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη! Ο έμπειρος ιδιωτικός αστυνομικός δεν πίστευε στα αυτιά του, έστω και αν στο παρελθόν είχε ερευνήσει δεκάδες υποθέσεις απιστίας.

Του πήγε τις φωτογραφίες... μαζί με χάπια!
Και βέβαια ήταν μεγάλη η δυσκολία στο να παραδώσει τα στοιχεία στον γιατρό! Πρότεινε λοιπόν στον υπάλληλο να του κλείσει ραντεβού κοντά στο Νοσοκομείο του Ρίου (για κάθε ενδεχόμενο) και τον διέταξε να έχει μαζί του υπογλώσσια χάπια, φοβούμενος πως ο γιατρός... μπορεί και να μην άντεχε από το σοκ μετά από όλα όσα θα άκουγε!

Ο υπάλληλος - ντετέκτιβ εξέφρασε αρχικά την έκπληξή του, όμως στη συνέχεια κατανοώντας την σοβαρότητα της υπόθεσης, συμφώνησε με την πρόταση του «αφεντικού». Δεν καταφέραμε να μάθουμε ποιο ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης! Είναι βέβαιο πάντως πως ο γιατρός... έπαθε σοκ! Εκτός και αν είχε υποψιαστεί πως η σύζυγός του ήταν... ικανή για όλα, οπότε απλά θα ξεροκατάπιε, θα πήρε τις φωτογραφίες και θα επέστρεψε... στο σπίτι του! dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου