23.4.12

Αγρια σύγκρουση Καμμένου με τον αν. εκπρόσωπο της Ν.Δ. Μουρούτη

Αγριος πόλεμος με σκληρούς χαρακτηρισμούς έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου.
Το πρωί της Δευτέρας, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γιώργος Μουρούτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με αφορμή την δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι δεν συνεργάζεται ούτε νεκρός με την ΝΔ έγραψε τα εξής :
Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ: «Καλημέρα σε όλους. Από προχθές, που ανακοίνωσε ο Καμμένος τα ψηφοδέλτιά του, και εκστόμισε τις περίφημες ατάκες του με τη Ν.Δ. "ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι", έχει πάρει δημοσκοπικά την κατιούσα. Και μάλιστα με ταχύτητα. Θα με θυμηθείτε, στη Βουλή ΔΕΝ μπαίνει!»
Λίγο αργότερα, όταν ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει μηνύσεις εναντίον του θεωρητικού της χουντας Γεωργαλά, για το θέμα του πρόγράμματος του κόμματος, ο κ. Μουρούτης επανήλθε:
Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ: «Ο θεωρητικός της Χούντας έγραψε το πρόγραμμα των Καμμένων; Τουλάχιστον, ας τον πληρώνατε για την εξυπηρέτηση που σας έκανε!!!! Για όσους παραπλανημένους πίστεψαν ότι το πρόγραμμα βγήκε μέσα από δημόσια διαβούλευση. ΝΤΡΟΠΗ!!!»
Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε όταν ο Πάνος Καμμένος στον λογαριασμό του στο Facebook επίτεθηκε στη Συγγρού με αφορμή δημοσιευμα στο διαδίκτυο για πολιτευτή της ΝΔ:
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Είστε πιά ξεφτυλισμένοι....Η προσβολή της μνήμης των νεκρών είναι το έσχατο της βαρβαρότητας. Πουλήσατε τα πάντα για την εξουσία γίνατε συνέταιροι με τους απατεώνες, πουλάτε την Εθνική Κυριαρχία, εξαθλιώνετε τους Έλληνες, βεβηλώνετε και νεκρούς. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ»
Στην συνέχεια ο κ. Καμμένος δημοσίευσε την εξής είδηση
Η απάντηση ήρθε και πάλι από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ:
Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ: «Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Το ψέμα χειρότερος. Σήμερα που αποκαλύφθηκε η ιστορία με το χουντικό σου πρόγραμμα, εσύ επέλεξες τα άθλια ψέμματα και τις αθλιότητές σου. Κανένας υπ. Βουλευτής ή στέλεχος της Ν.Δ. δεν έχει σχέση με τις προβοκάτσιες σου. Κουκουλοφόρος του διαδικτύου ή καμμένο βούρλο ή δικό σου troll μπορεί να είναι. Νεοδημοκράτης όμως ΔΕΝ είναι».
Σε μία ακόμα ανάρτηση του στο Facebook αργά το απόγευμα ο κ. Μουρούτης έστρεψε τα βέλη του εναντίον των Ανεξάρτητων Ελλήνων:
Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ: «Πατάω στο fb αναζήτηση «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και μου βγαίνει διαφήμιση «Ρεπούση» και «γραφείο τελετών». Μήπως το internet είναι πολύ πιο μπροστά από μας πλέον;»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου