27.4.12

Πρώτο κόμμα οι αναποφάσιστοι με απώλειες για τα μικρά κόμματα !!

Κάποιον να...πουν τον πόνο τους αναζητούν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που παραλαμβάνουν σχεδόν καθημερινά τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων που διεξάγονται αλλά δεν δημοσιεύονται λόγω της ... σχετικής (ανόητης) νομικής ρύθμισης.

Το εκλογικό σώμα δεν μοιάζει να συγκινείται ιδιαίτερα από τη ρητορική των δυο μεγάλων κομμάτων ενώ για πρώτη φορά δεν....παρατηρείται καμία συσπείρωση στα παραδοσιακά κομματικά ακροατήρια του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, παρόλο που πλησιάζουμε στις εκλογές.

Για το ΠΑΣΟΚ μάλιστα τα πράγματα φαίνεται ότι είναι πιο δύσκολα καθώς όσο προχωράμε προς τις εκλογές, η συσπείρωση του...μειώνεται ακόμα περισσότερο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά της Ελλάδας.

Η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ "μακιγιάρει" κάπως την αδυναμία της Νέας Δημοκρατίας να συσπειρώσει τους δικούς της οπαδούς καθώς μπορεί το 30% να μοιάζει σχετικά μακρινό αλλά η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να είναι αρκετά μεγάλη.

Παρ' όλα αυτά, πρώτο κόμμα παραμένουν και σήμερα οι αναποφάσιστοι οι οποίοι μάλιστα αυξάνονται καθώς πολλοί αναθεωρούν την προτίμηση τους στα διάφορα μικρά κόμματα τα οποία και δυσκολεύονται σημαντικά να πλησιάσουν στα διψήφια ποσοστά που τους έδιναν οι πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις.
Μένουν περίπου 10 μέρες ακόμα. Τα πάντα ρει.parapolitiki.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου