26.4.12

Τηλεοπτικές εμφανίσεις και εντυπωσιακή προσέλευση στην ομιλία της Νάντιας Γιαννακοπούλου στην Αθήνα

Το πρωί της Τετάρτης η κα. Γιαννακοπούλου ήταν προσκεκλημένη και εμφανίστηκε στις εκπομπές  Κοινωνία Ώρα Mega στο ΜEGA CHANNEL  και Συμβαίνει τώρα- Εκλογές 2012 στην ΝΕΤ.
 Η κα. Γιαννακοπούλου στις συζητήσεις που εξελίχθησαν προέταξε την ανάγκη «η ψήφος του κόσμου να μη βασιστεί στο θυμό που αισθάνεται ο Έλληνας πολίτης, αλλά στο μυαλό και στη λογική και βάσει αυτού ο κόσμος να στηρίξει την υπεύθυνη δύναμη του ΠΑΣΟΚ που έχει κάνει την αυτοκριτική του, έχει διδαχθεί από τα λάθη του, έχει κάνει μια νέα αρχή με νέο αρχηγό και στελέχη και κάνει συγκεκριμένες προτάσεις χωρίς να τάζει ‘‘λαγούς με πετραχήλια’’ και να ωραιοποιεί τα πράγματα»
 Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η κα. Γιαννακοπούλου μίλησε στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» στην Αθήνα στην προεκλογική συγκέντρωσή της για τους ετεροδημότες της Αττικής, σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ενώπιον πλήθους φίλων που με την εντυπωσιακή προσέλευσή τους έδωσαν ένα βροντερό παρών κι ένα ηχηρό μήνυμα νίκης για τις επερχόμενες εκλογές.
 Η κα. Γιαννακοπούλου μίλησε ενώπιον εκατοντάδων φίλων της, ανάμεσα στους οποίους παραβρέθηκαν διακεκριμένες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής του τόπου μας, μεταξύ των οποίων ο Σταύρος Μπένος, επί σειρά ετών Δήμαρχος Καλαμάτας, πρώην Υπουργός Πολιτισμού και Πρόεδρος του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ο Μεσσήνιος, στην καταγωγή, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, βουλευτής Β’ Αθήνας και γιος του ιστορικού στελέχους του τουΠΑΣΟΚ, Γιάννη Χαραλαμπόπουλου , ο Παρασκευάς Αυγερινός, επί σειρά ετών Υπουργός και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, κ. Κώστας Καράμπελας, ο κ. Νίκος Γεωργαράκης, Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας κ. Κώστας Τσαπόγας, ο πρώην Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Σταφυλάς, ο κ. Γιάννης Δημόπουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, ο κ. Κώστας Χριστόπουλος, Αντιδήμαρχος Πετρούπολης, ο κ. Γιώργος Πανόπουλος, Διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων, ο κ. Γιώργος Μπαρούτσας, πρώην Δήμαρχος Τρικολώνων και ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αντιδήμαρχος Αλίμου.
 Στην ομιλία της, η κα. Γιαννακοπούλου τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας, καθώς όπως είπε «Αισθάνομαι πλέον πολύ πιο έτοιμη, πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη να είμαι παρούσα στις δύσκολες στιγμές. Πιστεύω ότι τα δυόμισι χρόνια που είμαι βουλευτής κατάφερα να δώσω το δικό μου πολιτικό στίγμα… τη δική μου παρουσία και να εκπροσωπήσω τη Μεσσηνία μας όσο καλύτερα μπορούσα στην Ελληνική Βουλή, με ειλικρίνεια, αγάπη και ανιδιοτέλεια για τον τόπο μας». Στη συνέχεια, η κα. Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε στις εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε να λάβει κατά το διάστημα το οποίο υπήρξε βουλευτής, λέγοντας συγκεκριμένα:
«Δεν απέφυγα ούτε στην πιο δύσκολη στιγμή να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Και σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να πατήσω σε δύο βάρκες, να είμαι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. Δεν λιποψύχησα στις δύσκολες ψηφοφορίες. Τίμησα την εντολή που μου δώσατε εσείς, οι φίλοι και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, όπως έπρεπε να κάνω κι έτσι κρατήσαμε την πατρίδα όρθια, για να μπορεί να αγωνίζεται.
Ο καθένας πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις του και το κόστος τους. Η πολιτική της νέας εποχής, όπως την οραματίζομαι, επιβάλλει καθαρές θέσεις και σαφείς στάσεις!
Ή πιστεύεις σε κάτι και το παλεύεις ή δεν πιστεύεις και φεύγεις επιστρέφοντας την έδρα στο κόμμα σου. Όχι, μία έτσι και μία αλλιώς!  Αυτά είναι κουτοπόνηρες τακτικές και κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με αυτά».
 Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, εκατοντάδες παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στην κα. Γιαννακοπούλου, εκφράζοντας την πεποίθησή τους για την ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της χώρας με νέους ανθρώπους που θα αναλάβουν με επιτυχία τη νέα προσπάθεια για την ανόρθωση της χώρας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου