5.4.12

Επιστρέφουν οι διαγραφέντες στα ψηφοδέλτια του ΠαΣοΚ

 Αποφασίστηκε στην κλειστή σύσκεψη την Πέμπτη υπό τον κ. Βενιζέλο !!
Επιστρέφουν οι διαγραφέντες βουλευτές του ΠαΣοΚ, οι οποίοι δεν μετακινήθηκαν σε άλλα κόμματα και μάλιστα θα τοποθετηθούν και στα ψηφοδέλτια του κόμματος, όπως αποφασίστηκε στην κλειστή σύσκεψη την Πέμπτη στην Ιπποκράτους, υπό τον κ. Βενιζέλο.
Ανοίγει έτσι ο δρόμος για τις υποψηφιότητες της Μιλένας Αποστολάκη και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στη Β΄Αθήνας, για τις οποίες είχαν σημειωθεί αντιδράσεις. Επίσης για τους Δ. Καρύδη, Ι. Κουτσούκο, Δ. Κουσελά, Β. Κεγκέρογλου, Χρύσα Αράπογλου, Μαρία Μίχου, Μιχ. Τζελέπη, Π. Αντωνακόπουλος, Β. Τόγιας.
Πάντως, οι βουλευτές αυτοί δεν πρόκειται να επιστρέψουν χωρίς να δεσμευτούν ότι αποδέχονται και στηρίζουν τις πολιτικές θέσεις του ΠαΣοΚ. Το σκεπτικό της επιστροφής τους και τους πολιτικούς όρους που συνοδεύουν την απόφαση αυτή θα αναλύσει ο ίδιος ο κ. Ευ. Βενιζέλος στην ομιλία του αύριο στο διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο.
Στη σύσκεψη που είχε το απόγευμα της Τετάρτης με κορυφαία στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλος, έθεσε στην εισήγηση του τους βασικούς άξονες της εκλογικής στρατηγικής του ΠαΣοΚ και έγινε μεγάλη συζήτηση πάνω στο σχέδιο 13 σημειών για την ανασυγκρότηση της χώρας.
Το σχέδιο αυτό θα συζητηθεί και σε επόμενες συνεδριάσεις. Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη να μην φύγουν το σαββατοκύριακο από την Αθήνα ώστε να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό τους, ο οποίος γίνεται με εκλογικό ορίζοντα την 6η Μαίου. Επίσης, τέθηκε στο τραπέζι το ερώτημα ποιά θα είναι τα βασικά εκλογικά διλήματα του ΠαΣοΚ και πως θα τεθούν στον προεκλογικό διάλογο, ώστε να δοθεί μια προοπτική στους πολίτες.
Στη σύσκεψη μετείχαν οι Α. Λοβέρδος, Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Φώφη Γεννηματά, Χρ. Παπουτσής, Π. Ευθυμίου, Χρ. Πρωτόπαπας, Μ. Ανδρουλάκης.tovima.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου