11.4.12

Καρεκλοπόλεμος στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας !

Στα άκρα φαίνεται  να οδηγείται η διαμάχη που έχει ξεσπάσει στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας μεταξύ των κων Αδαμόπουλου και Καραμπάτου ,
Από τον μήνα του μέλητος που πέρασαν με την  « συγκυβέρνηση » τώρα φαίνεται πως οι συμφωνίες  και οι σχέσεις τους  ,οδηγούνται σε οριστική ρήξη
« Η αρχή του κακού » έγινε με τις δημόσιες καταγγελίες του κου Αδαμόπουλου ότι «ο Γιώργος Καραμπάτος, πρόεδρος της ΕΤΑΠ έως 31/3/2012 με συγκεκριμένες συμπεριφορές του με αγνοεί προκλητικά, νομίζοντας ότι η ΕΤΑΠ είναι εντελώς ανεξάρτητη από το Επιμελητήριο, παρ' ότι χρηματοδοτείται απ' αυτό.
Σας γνωρίζω ότι μια ημέρα πριν λήξει η θητεία του 30/3/2012 ως πρόεδρος, προσέλαβε νέα διευθύντρια στην ΕΤΑΠ, παρ' ότι υπήρχε ήδη διευθυντής πιστοποιημένος για να λειτουργεί το Κέντρο Εκπαίδευσης, κάτι που η νέα δ/ντρια δεν είναι. »
Χθές ο κος Αδαμόπουλος  έκανε ακόμα ένα βήμα προς την οριστική ρήξη με το «κατεστημένο Καραμπάτου » δηλώνοντας ότι θα ζητήσει  διαχειριστικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές σε βάθος Δεκαετίας στην ΕΤΑΠ..Σήμερα αναμένεται η …απάντηση του «Συνεταίρου » Καραμπάτου  που πιθανόν να ξεκαθαρίσει για το τι μέλλει γενέσθαι  στο Επιμελητήριο . …..Αναμένουμε με ενδιαφέρον  !!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου