23.4.12

Αστυφύλακας συνελήφθη γιατί προκάλεσε ζημιές σε περίπτερο !!

Αιτία η διαφωνία με τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου για την τιμή ενός προϊόντος !!
Aστυφύλακας που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη από συναδέλφους του γιατί προκάλεσε φθορές σε περίπτερο και στη συνέχεια άρπαξε μικροαντικείμενα.
Οπως έγινε γνωστό ο αστυφύλακας το βράδυ της Κυριακής ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας πήγε με αυτοκίνητο σε περίπτερο στη περιοχή της Νέας Ραιδεστού και διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη σχετικά με την τιμή προϊόντος. Στη συνέχεια προκάλεσε ζημιές στο περίπτερο και σε εμπορεύματα ενώ κατά την αποχώρησή του αφαίρεσε μικροαντικείμενα χωρίς να πληρώσει.
Ο περιπτεράς αμέσως ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και λίγο αργότερα αστυνομικοί συνέλαβαν τον συνάδελφο τους ο οποίος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ήταν υπό την επήρεια μέθης.
Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «κλοπή», «εξύβριση», «φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και παράβαση του «Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.tovima.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου