21.4.12

Νέα Δημοκρατία- «Σφάζονται» Μητσοτάκης-Συμπιλίδης!

Στη πιο κρίσιμη προεκλογική φάση η Νέα Δημοκρατία κατάφερε αναιτίως να επιστρέψει, μετά από δυο χρόνια, σε κλίμα εσωστρέφειας.
Η κίνηση του κ. Σαμαρά να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια τον κ. Συμπιλίδη και ταυτοχρόνως να του ζητήσει να παραιτηθεί από την υποψηφιότητα, μετά από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του, έχει πυροδοτήσει την σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κ. Συμπιλίδη. 
Μάλιστα, η αντιπαράθεση των δύο πολιτικών έλαβε διαστάσεις σκληρής κόντρας τις τελευταίες ώρες στο... Facebook.
Δεν άφησε αναπάντητη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την δήλωση του Γιώργου Συμπιλίδη, ο οποίος έγραψε ότι νιώθει περήφανος που απάλλαξε την ΝΔ από τον πατέρα του και τον προέτρεψε να πάει να κολλήσει κάποιο ένσημο!
«Καταλαβαίνω την πίκρα σου. 20 χρόνια περίμενες να εξαργυρώσεις τριάκοντα αργύρια και πάλι απ έξω βρέθηκες» ήταν η καυστική απάντηση του κ. Μητσοτάκη στην προσωπική του σελίδα του στο Facebook.
Η μη συμμετοχή τελικά του Γιώργου Συμπιλίδη στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στο Κιλκίς έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, εντός αλλά και εκτός ΝΔ και από ότι φαίνεται η κόντρα των δύο ανδρών έχει και συνέχεια...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου