22.4.12

Καλός ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

Αίθριος θα είναι ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα με σταδιακή άνοδο της Θερμοκρασίας.
Μικρή πτώση, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, προβλέπεται τη Πέμπτη και τη Παρασκευή.  Η πρόγνωση του καιρού για την επόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα 23-04-2012 έως και το Σάββατο 28-04-2012:

Δευτέρα 23-04-2012

Αραιές νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας. 'Ανεμοι νοτίων διευθύνσεων μέχρι 5 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Τρίτη 24-04-2012
καιρός: στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. 'Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε άνοδο.

Τέταρτη 25-04-2012
καιρός: αραιές νεφώσεις που τις πρωινές ώρες θα είναι πυκνότερες στην κεντρική, τη βόρεια και την ανατολική χώρα, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. 'Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 26-04-2012

καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας. 'Ανεμοι: αρχικά ασθενείς και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Παρασκευή 27-04-2012
καιρός: στην βορειοανατολική χωρά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.'Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Σάββατο 28-04-2012

καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις.
'Ανεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου