25.4.12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εφηύρε γουόκι τόκι για να μιλήσει με το φάντασμα της κόρης του

Την εφεύρεση του αιώνα υποστηρίζει ότι έκανε ένας τραγικός πατέρας στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει με το 17χρονο παιδί του που είχε βρει φριχτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα. Το φάντασμα της έφηβης τριγυρνούσε στο σπίτι ψάχνοντας απεγνωσμένα δίοδο επικοινωνίας. Και τον βρήκε...
Συντετριμμένος από τον άδικο χαμό της κόρης του, Μελίσα, ο Γκάρι Γκάλκα πίστευε ότι είχε αρχίσει να χάνει τα λογικά του όταν ανεξήγητα φαινόμενα τάραζαν την θλίψη του, λίγες μέρες μετά το φονικό τροχαίο.
«Κάποιος χτυπούσε το κουδούνι της εξώπορτας, άλλαζε ξαφνικά κανάλι στην τηλεόραση και αναβόσβηνε με μανία τα φώτα» θυμάται ο τραγικός πατέρας από εκείνες τις πρώτες μέρες μετά την κηδεία της κόρης του, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο το 2004 ενώ επέστρεφε στο σπίτι τους στο Κονέκτικατ.
Λίγο πριν απευθυνθεί σε ψυχίατρο, όμως, ο Γκάρι Γκάλκα συζήτησε το θέμα με τη σύζυγό του Σίντι και τις δύο κόρες τους, Τζένιφερ και Χέθερ, για να ακούσει με έκπληξη ότι είχαν γίνει μάρτυρες των ίδιων ακριβώς παράξενων φαινομένων.
«Υπήρχαν περιπτώσεις όπου η γυναίκα μου ξεκινούσε να φτιάξει το μεσημεριανό μαζί με τα κορίτσια και ξαφνικά σταματούσαν γιατί ένιωθαν την παρουσία κάποιου στο δωμάτιο. Αλλες φορές, ενώ ήταν ξαπλωμένες ένιωθαν ένα μικρό βάρος στο στήθος τους σαν να είχε τοποθετήσει κάποιος εκεί το κεφάλι του», υποστηρίζει ο πατέρας και επιμένει ότι μέρα με την ημέρα τα φαινόμενα γίνονταν πιο έντονα: «Ενιωθα ένα χτύπημα στον ώμο, άκου κάποιον να φωνάζει τα ονόματά μας και πολλές φορές αισθανόμουν να με φιλούν στο μέτωπο».
Η οικογένεια αποφάσισε ότι το πνεύμα της κόρης τους προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους και έτσι ο πατέρας εκμεταλλεύτηκε τις γνώσεις του σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός για να γεφυρώσει το χάσμα...
Το Mel-Meter 8704 είναι μια περίεργη εφεύρεση που φέρει τα στοιχεία της νεκρής κόρης (ημερομηνία γέννησης) και καταγράφει τον παλμό των πνευμάτων. Ο εφευρέτης ισχυρίζεται
μάλιστα ότι με την προσθήκη ενός ακόμη εξαρτήματος κατάφερε να καταγράψει διάσπαρτους ήχους του φαντάσματος οι οποίοι ακούγονται σαν «Γεια σου μπαμπά, σε αγαπάω»!
Ο πατέρας δηλώνει μάλιστα ότι αν και ο ίδιος δεν έχει δει ποτέ το φάντασμα της κόρης του, το νεότερο μέλος της οικογένειας -η Χέθερ δηλαδή- το έχει δει τουλάχιστον τρεις φορές.
Η οικογένεια επιμένει ότι η εφεύρεση είναι ευφυής και θα βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να κατευνάσουν την θλίψη τους (και εκατομμύρια πνεύματα να βρουν την γαλήνη!). Αποκαλύπτει μάλιστα ότι η ζήτηση στις πρώτες μέρες των πωλήσεων ήταν μεγάλη παρότι οι τιμές δεν θεωρούνται πολύ προσιτές (από 79 έως 350 δολάρια).
«Τώρα πια έχω κατασκευάσει 30 διαφορετικά προϊόντα για μεταφυσικές έρευνες. Κανείς δεν είχε σκεφτεί να φτιάξει προϊόντα για αυτούς τους ανθρώπους που ψάχνονται», λέει ο περήφανος πατέρας ο οποίος είναι ήρεμος πλέον επειδή έχει πειστεί ότι η νεκρή του κόρη είναι ήρεμη και ασφαλής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου