8.4.12

ΠΑΝΙΚΟΣ σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τα «Ευρήματα» των δημοσκοπήσεων !!

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται τα επιτελεία των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων στις οποίες τα δύο μεγάλα κόμματα εμφανίζουν χαμηλά ποσοστά.
Το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας φαντάζει σχεδόν απίθανο και ήδη ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, προσπαθεί να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματος . « Καθαρή εντολή» ζήτησε χθες από το Αιγάλεω λέγοντας μάλιστα ότι απορρίπτει την συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ.
Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ερωτηθείς αν η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί στην περίπτωση που το εκλογικό αποτέλεσμα είναι κοντά στην εικόνα κατακερματισμού των πολιτικών δυνάμεων που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε «απερίφραστα όχι».
Το ζητούμενο για τα δύο μεγάλα κόμματα είναι εάν μπορούν και τα δυο μαζί να ξεπεράσουν σε ποσοστό το 50% και να συγκεντρώσουν περισσότερες από 160 έδρες, για να μπορούν να εφαρμόσουν μια πολιτική που αναμένεται να αντιμετωπίσει σημαντικές δυσκολίες καθώς τα σκληρά μέτρα πιθανότατα θα χρειαστεί να συνεχιστούν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου