9.4.12

ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ..Έβγαλαν μαχαίρια Αδαμόπουλος-Καραμπάτος


Με σημείο τριβής την ΕΤΑΠ και με απίστευτες… καταγγελίες για το πώς κινούνται τα νήματα, πλέον, στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας ξέσπασε… πόλεμος.
 Όλα είναι στον… αέρα όσον αφορά τη θητεία της σημερινής διοίκησης, μόλις λίγο καιρό μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, με τον Πρόεδρο Δημήτρη Αδαμόπουλο, εμμέσως πλην σαφώς να καταγγέλλει πως… παρασκηνιακά ακόμη κινεί τα νήματα ο Γιώργος Καραμπάτος. Ο κος Αδαμόπουλος το πρωί δεν επέτρεψε στο προσωπικό της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου να εισέλθει στο χώρο εργασίας.
Ο κος Αδαμόπουλος αφού αναφέρθηκε σε συμπεριφορές Καραμπάτου που τον αγνοούν προκλητικά επεσήμανε και το γεγονός της κίνησής του μια μέρα πριν λήξει η θητεία του στην ΕΤΑΠ, να προσλάβει νέα διευθύντρια.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου σημείωσε στην συνέχεια πως είχε τις διαβεβαιώσεις Καραμπάτου όσον αφορά την αξιολόγηση του προσωπικού, με την υποσημείωση πως όποιος αποχωρήσει θα τον πήγαινε στους ‘’Δρόμους της Ελιάς’’ του κου Καραμπάτου.
Μάλιστα ο κος Αδαμόπουλος συνέχισε σημειώνοντας πως ο απερχόμενος Πρόεδρος τον κορόιδεψε δείχνοντάς του άλλο καταστατικό, ενώ ήδη είχε προβεί σε μια σημαντική τροποποίηση για τη διοίκηση της ΕΤΠΑ και μάλιστα προεκλογικά.
Καταληκτικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου καυτηρίασε την στάση του Γιώργου Καραμπάτου και σημείωσε πως δεν πρόκειται να δεχθεί τη διόγκωση των άσκοπων και υπερβολικών εξόδων του Επιμελητηρίου.messinea.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου