23.4.12

Κόπηκε στα δυο η επαρχιακή οδός Θολου - Φιγαλειας

Στα... δύο έχει κοπεί από την Παρασκευή η επαρχιακή οδός Θολού - Φιγαλείας και οι αρμόδιες αρχές δείχνουν πλήρη αδιαφορία. 
Ο δρόμος υποχώρησε ακόμα πιο πολύ το Σάββατο και πλέον κρίνεται άκρως επικίνδυνος! 
Την Κυριακή παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα με τουριστικό λεωφορείο που ερχόταν από τον Επικουρίο Απόλλωνα και το οποίο την τελευταία στιγμή απέφευγε να ντελαπάρει καθώς έπεσε στην λακκούβα βάθους μισού μέτρου στο ήδη βυθισμένο τμήμα του δρόμου!
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και με το γεγονός ότι έχουν πληροφορίες για διακοπή των δρομολογίων του ΚΤΕΛ έως ότου γίνει κάτι με τον δρόμο καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την ασφαλή διεξαγωγή τους.
Οι οδηγοί αναφέρουν πως ο δρόμος δεν τηρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας και ότι δεν θα διακινδυνέψουν άλλο την ασφάλεια των επιβατών και των οχημάτων τους. Όλοι οι κάτοικοι της Νέας Φιγαλείας ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να δείξουν άμεσα το απαιτούμενο ενδιαφέρον.
Ο κίνδυνος είναι μεγάλος η κίνηση στον συγκεκριμένο δρόμο είναι πυκνή και η αδιαφορία των αρμόδιων αρχών πρωτοφανής! Οι οδηγοί που κινούνται στην περιφερειακή οδό Θολού - Ν. Φιγαλείας - Επικούριου Απόλλωνα θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή όταν διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο.dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου