10.4.12

Το σπίτι ...των οργίων στην Αχαΐα !!

Έχουν «βουίξει» αρκετά χωριά για το σπίτι - κληροδότημα Καποδιστριακού Δήμου της Αχαΐας που βρίσκεται σε συνοικία της Πάτρας.
Σύμφωνα με όσα λέγονται (και τα οποία όπως είναι αυτονόητο δεν μπορούν να διασταυρωθούν), το κτίριο χρησιμοποιείτο από πρώην αιρετούς για την ικανοποίηση... των σεξουαλικών τους αναγκών! «Όλοι ξέραμε πως ο πρώην σύμβουλος επισκεπτόταν συχνά το σπίτι στο οποίο διέμενε μία γυναίκα λίγο πάνω από τα 30 και μία κοντά στα 18.
Τι έκανε άραγε εκεί μέσα; Εκτός και ήταν συγγενής!
Αλλά όπως είναι δυνατόν σε ορισμένες περιπτώσεις να επισκέπτεται τον ίδιο χώρο και επικεφαλής δημοτικής παράταξης»;
Αναρωτήθηκε κάτοικος δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου που γνωρίζει καλά τα όσα εξακολουθούν να λέγονται.
Τον ρωτήσαμε πως είναι δυνατόν το «σπίτι» να χρησιμοποιείται ακόμη, από την στιγμή που ο πρώην Δήμος έχει ενταχθεί... σε άλλον Δήμο, αλλά δεν μπόρεσε να μας απαντήσει.
 «Εγώ ξέρω πως όλοι αυτοί που πήγαιναν τότε, εξακολουθούν να πηγαίνουν ακόμη. Μπορεί και ο νέος Δήμαρχος να μην ξέρει τίποτα. Απλά να γνωρίζει πως ένα ακίνητο... έχει νοικιαστεί.
Από την στιγμή που το νοίκι πληρώνεται... τι τον νοιάζει ποιος επισκέπτεται τον χώρο.
 Αν και κάποιοι λένε πως του το έχουν «σφυρίξει» αλλά δεν μπορεί να αποδείξει τι συμβαίνει εκεί μέσα», μας είπε.
 Πολλά τα κους κους Στα χωριά λέγεται πάντως πως οι δύο γυναίκες (δεν γνωρίζουμε αν έχουν συγγένεια μεταξύ τους) έχουν κάνει «θραύση»!
 Φτωχές και οι δύο φαίνεται πως έπεσαν θύματα των σεξουαλικών ορέξεων πρώην αιρετών. «Πήγαιναν τακτικά. Και μάλιστα δύο από τους πρώην αιρετούς ήσαν και φίλοι.
Παντρεμένοι και οι δύο. Δεν ξέρω αν πήγαιναν και οι δύο μαζί ή ένας ένας», κατέληξε.
 Ο άνθρωπος που μας έκανε την καταγγελία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι δύο γυναίκες να έχουν πέσει και θύμα έμμεσου εκβιασμού.
Πως αν δεν ικανοποιούσαν τις ορέξεις τους... θα έφευγαν από το σπίτι! Η υπόθεση πάντως παραμένει «μυστήριο» για πολλούς, όμως τα «κουτσομπολιά» στα χωριά του συγκεκριμένου Δήμου... δίνουν και παίρνουν! : dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου