10.4.12

ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ….ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ !!

 Έκαναν προπύργιο του ΠΑΜΕ το ΑΛΤΕΡ ! 
Από Αναγνώστη !
 ΟΧΙ κύριοι φθάνει ποια ΔΕΝ αντέχουμε άλλο, τα δικά σας ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ παιχνιδάκια δεν μπορείτε να τα κάνετε στις δικές μας πλάτες ΙΣΩΣ εσείς να έχετε εξασφαλίσει μία θέση εργασίας στον 902 ή στην τυποεκδοτική στον Ριζοσπάστη ή τελικά σε κάποια σε κάποια κομματική θέση στο « Κόμμα των εργατών » η στην καλύτερη μία εκλόγιμη θέση στα ψηφοδελτια του ΚΚΕ. 
ΓΙΑΤΙ μας καταστρέφεται έχουμε οικογένειες είμαστε απλήρωτοι ( Χρωστάμε σε όποιον λέμε Καλημέρα )και με το μισό αν όχι όλο το πόδι στον δρόμο .
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να κουμαντάρετε την ζωή την δική μας και των οικογενειών μας ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ βάλτε νερό στο κρασί σας .
Σε αυτές τις εποχές δεν έχεις την πολυτέλεια να ΛΕΣ ….ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ υπάρχει και η ενδιάμεση λύση βάλτε λίγο το «Κολλημένο μυαλό σας » να δουλέψει .
 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ το ΠΑΜΕ και ο κάθε συνδικαλιστής να κανονίζει την δική μας μοίρα ( Αυτοί μόνο για να κλείνουν επιχειρήσεις είναι και ΟΧΙ για να τις ανοίγουν ). 
ΔΕΝ αντέχουμε άλλο να παίζουμε την Κολοκυθιά …Σήμερα ανοίγει …αύριο κλείνει το μαγαζί …ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ …..ΕΛΕΟΣ ….ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΙΑ…. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !! 
Εργαζόμενος ΑΛΤΕΡ 
Υ.Γ.
Μακάρι  να τελειώσει ο δρόμος του Μαρτυρίου  ..ο δικός μας Γολγοθάς  και να κάνουμε την δική μας ΑΝΑΣΤΑΣΗ ..Γιατι με αυτές τις συνθήκες για τους περισσότερους από εμάς στο φετινό Πάσχα δεν υπάρχει Ανάσταση !!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου