28.4.12

Ladies Camp στο Costa Navarino !!

Το Surf Salad σε συνεργασία με την Costa Navarino έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν για ένα μοναδικό τριήμερο 11-12-13 Μαίου στη μαγευτική Μεσσηνία.
Το Ladies Camp που θα διοργανωθεί στις εγκαταστάσεις του Navarino Sea by Surf Salad θα προσφέρει σε όλες τις ενδιαφερόμενες μια σειρά από μαθήματα και fun sessions σχετικά με τα αγαπημένα μας αθλήματα του kite, surf και SUP.
Τα παραπάνω, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, θα μοιραστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε όλες εσάς, τις λάτρεις της θάλασσας.
Το θερμικό φαινόμενο της παραλίας της Bouka το Μάιο βρίσκεται στην εντονότερη περίοδό του και τα kite sessions θα διαδεχτούν τα opening Yoga sessions κάθε ημέρας.
Η instructor’s team, εκτός από το kite θα σας μυήσει και στον απίθανο κόσμο του SUP ενώ θα γίνουν και entry level surfing courses τα οποία και θα επεκταθούν σε περίπτωση εμφάνισης swell.
To Surf Salad, εξασφάλισε για όλες εσάς ειδικές τιμές στο Anazoe Spa, το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο spa στην Ευρώπη αλλά και ειδικές εκπτώσεις στα εστιατόρια της Costa Navarino.
Μη χάσετε την ευκαιρία για ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της απόλυτης ικανοποίησης των αισθήσεων...
Ολοκληρωμένο πακέτο από 250 euro!
Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων Παρασκευή 4 Μαίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου