20.5.12

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-1

Με γκολ του Σωκράτη Φυτανίδη στο 12΄, ο Ατρόμητος έκανε την έκπληξη στο φινάλε των πλέι οφ και νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Περιστερίου τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας των αγώνων κατάταξης και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε 4ος και θα μπει από νωρίς...στα βάσανα, καθώς θα παίξει στο 2ο προκριματικό της ίδιας διοργάνωσης (19 Ιουλίου).
Καλύτερα ξεκίνησε το ματς ο Ατρόμητος και η υπεροχή του καρποφόρησε πολύ γρήγορα.
Μετά την ευκαιρία του Αναστασάκου στο 3ο λεπτό (πλασέ πάνω από το δοκάρι), στο 12ο από φάουλ που εκτέλεσε ο Επστάιν, ο Φυτανίδης πήδηξε πιο ψηλά από τους αμυντικούς του «Δικεφάλου του Βορρά» και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.
Μέχρι το 20ο λεπτό οι Περιστεριώτες «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλευόμενοι κυρίως τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχαν οι γηπεδούχοι (Τσιρίλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ιβιτς).
Στα τελευταία 25 λεπτά, όμως, ο ΠΑΟΚ ανέβασε τους ρυθμούς του και πλησίασε στην ισοφάριση στο 26ο λεπτό με τη βολίδα του Νιμανί που απέκρουσε εξαιρετικά ο Ιτάνζ.
Στο 40ο λεπτό ο Κρέσιτς είπε «όχι» στο σουτ του Καραμάνου.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πάλι ο Ιτάνζ έδειξε την κλάση του στην προβολή του Γιάννου από πολύ κοντά.
Με μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.
Στο 50΄ μετά από σύγχυση στα καρέ του Ατρόμητου, ο Αθανασιάδης με δυνατό σουτ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ιτάνζ.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε άλλα δύο δοκάρια στη συνέχεια, πάλι με τον Αθανασιάδη στον 72΄ και τέσσερα λεπτά μετά με τον Σταφυλλίδη.
Η μπάλα, όμως, δεν μπήκε στα δίχτυα και η ομάδα του Γιώργου Δώνη πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) Κίτρινες: Οικονόμου Οι συνθέσεις: ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ, Σταφυλίδης (89΄ Τσουκαλάς), Γιάννου (46΄ Παπάζογλου), Νιμανί, Σαλπιγγίδης (70΄ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Φυτανίδης, Νάστος, Οικονόμου, Γιαννούλης, Επστάιν (57΄ Ιγκλέσιας), Μπάλλας, Αναστασάκος, Σφακιανάκης (68΄ Μήτρογλου), Καραμάνος, Δημούτσος (60΄ Αθανασίου).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου