19.5.12

«ΟΛΑ 12»-Η Μενεγάκη τα λέει ...όλα!

Η Ελένη Μενεγάκη θα τα πει όλα. !!
Η δημοφιλής παρουσιάστρια το πήρε απόφαση και είναι έτοιμη να δώσει την πιο αποκαλυπτική, αλλά και πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη τη Δευτέρα (που είναι και η ονομαστική της εορτή) θα είναι καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «ΟΛΑ 12». 
Η ίδια έχει να δώσει συνέντευξη σε κάποια εκπομπή σχεδόν δύο χρόνια - μάλιστα, την τελευταία την είχε δώσει πάλι στην ίδια εκπομπή.
Και μπορεί πολλοί να πολιορκούν την Ελένη για να την έχουν καλεσμένη τους, αφού έχει να πει πολλά (μια και τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή της, από τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο, τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο μέχρι και τη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη), όμως τελικά αυτός που κατάφερε να της αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» είναι ο Θέμος Αναστασιάδης, με τον οποίο γνωρίζεται εδώ και χρόνια.
Την αποκάλυψη μάλιστα ότι έχουν προσκαλέσει την Ελένη στην εκπομπή τους έκανε ο Βαγγέλης Περρής στη ραδιοφωνική του εκπομπή, σε συνομιλία του με την Ελενα Παπαβασιλείου.
Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι στις 3 Μαΐου ο Βαγγέλης Περρής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και on air έληξαν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, είπε στην Ελένη ότι ο λόγος που παρεξηγήθηκε μαζί της ήταν το γεγονός ότι του μεταφέρθηκε πως η ίδια επρόκειτο να τον μηνύσει για τη φωτογραφία που είχε παίξει τότε στο «ΟΛΑ» με την ίδια, τον Μάκη Παντζόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.
Η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο ποτέ δεν έγινε, η ίδια ποτέ δεν είχε πρόθεση να μηνύσει κανένα, καθώς και ότι όσοι μιλούσαν εξ ονόματός της ήταν άνθρωποι που δεν γνώριζαν τι συνέβαινε. 
Μάλιστα, ανέφερε για πρώτη φορά τον Μάκη Παντζόπουλο, λέγοντας ότι η φωτογραφία έδδειχνε την ίδια, τον Παντζόπουλο και την Μπαλατσινού και τίποτα παραπάνω.
Οσον αφορά τον Γιάννη Λάτσιο, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι καταλαβαίνει το γεγονός ότι αυτό αποτελεί είδηση, ωστόσο δεν θα χαριστεί σε κανέναν σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά της.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη εκπομπή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο, αφού τόσο ο Θέμος Αναστασιάδης όσο και ο Βαγγέλης Περρής φημίζονται όχι μόνο για το χιούμορ τους και τα καυστικά τους σχόλια, αλλά και για τις άκρως ενδιαφέρουσες ερωτήσεις τους espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου