16.5.12

Εκλογές στις 17 Ιουνίου με Πικραμένο πρωθυπουργό !

Στις 17 Ιουνίου, με υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Παναγιώτη Πικραμένο, θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το Συμβούλιο αρχηγών, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη σύσκεψη δεν μετείχε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αρνήθηκε να προσέλθει επειδή δεν μετείχε στην χθεσινή σύσκεψη.
Το πολιτικό παιχνίδι δεν έλειψε και από την προσπάθεια σχηματισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης, δήλωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, εξερχόμενη από το Προεδρικό Μέγαρο και τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν ρίχνει γέφυρες σε πρόσωπα.
 Πρώτος έφτασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και, εν συνεχεία, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Ακολούθησαν, κατά σειράν, ο Φώτης Κουβέλης, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και τελευταίος έφτασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Οι πολιτικοί αρχηγοί έμειναν επί δέκα λεπτά μόνοι τους στην αίθουσα συσκέψεων της Προεδρίας μέχρι να εισέλθει χαμογελαστός ο Κάρολος Παπούλιας για να αρχίσει η σύσκεψη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου