16.5.12

Στις 22 Μαΐου ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2012

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι προετοιμασίες της ελληνικής συμμετοχής για τον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. 
Η ελληνική αποστολή βρίσκεται ήδη από την Κυριακή στο Μπακού, όπου την ίδια ημέρα η Ελευθερία Ελευθερίου πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα.
 Η επόμενη πρόβα είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη, ενώ δύο γενικές πρόβες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα και η τελική την Τρίτη, λίγες ώρες πριν από τον Α΄ Ημιτελικό.
Σήμερα το απόγευμα, η Ελληνική Πρεσβεία στο Μπακού παραθέτει δεξίωση προς τιμήν της ελληνικής αποστολής, ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις και έχει παρουσιαστεί σε εκπομπές ραδιοτηλεοπτικών μέσων του Αζερμπαϊτζάν. Η ΝΕΤ θα μεταδώσει ζωντανά τον Πρώτο Ημιτελικό την Τρίτη 22 Μαΐου στις 22.00.
Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην τρίτη θέση με το τραγούδι "Aphrodisiac", σε μουσική και στίχους Δημήτρη Στάσσου, Mikaela Stenstrom και Dajana Loof.
Η ΕΡΤ θα μεταδώσει απευθείας και τον Δεύτερο Ημιτελικό, καθώς και τον Τελικό, που θα πραγματοποιηθούν αντιστοίχως στις 24 και 26 Μαΐου και ώρα 22.00. Οι τρεις φάσεις του διαγωνισμού θα μεταδοθούν επίσης σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition) από την ERT HD, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα, τη «Φωνή της Ελλάδας», το «ΦΙΛΙΑ» και τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της Ε.ΡΑ, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr. Τον σχολιασμό για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ θα κάνει η Μαρία Κοζάκου.
Τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών των 42 χωρών που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, θα παρουσιαστούν σε δύο ειδικές εκπομπές της ΕΤ1 την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 17.00.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου