24.5.12

Βρέθηκαν (;) τα οστά του μικρού Μπεν στην Κω!

«Βρίσκονται τα οστά του μικρού Μπεν θαμμένα κάτω από τα χαλάσματα εργοστασίου;» αναρωτιέται ο βρετανικός Τύπος για την τραγική κατάληξη που μπορεί τελικά να είχε ο Μπεν Νίντχαμ ο οποίος εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου του 1991 στην Κω.

Όπως μεταδίδει λοιπόν ο βρετανικός Τύπος, οι ελληνικές αρχές ζήτησαν από την Αγγλία ένα ειδικό μηχάνημα προκειμένου να σκανάρουν με 3D το υπέδαφος κοντά στο σημείο που ο ηλικίας μόλις 21 μηνών Μπεν εξαφανίστηκε.

Εκείνη την τραγική ημέρα η μητέρα του τον είχε αφήσει στους γονείς της για να πάει στην δουλειά της κι εκείνοι στη συνέχεια τον πήραν μαζί τους σε μια φάρμα για να παίξει, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπίστωσαν ότι είχε εξαφανιστεί. Αφού δήλωσαν την εξαφάνισή του ξεκίνησε ο αγώνας για τον εντοπισμό του που ωστόσο ήταν άκαρπος, με αποτέλεσμα να εντείνονται οι φήμες που τον ήθελαν να έχει απαχθεί, δολοφονηθεί και θαφτεί στην περιοχή.

Παρά τα τραγικά αυτά σενάρια η μητέρα του, Κέρι πάντα πίστευε ότι το παιδί της ζει σε μια άλλη οικογένεια στο εξωτερικό. Αν τελικά όμως αποδειχθεί ότι ο μικρός έχει θαφτεί κάτω από τόνους χώματος τότε αυτό θα δώσει ένα τέλος στην αγωνία της άτυχης μητέρας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις έρευνες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παιδί να σκόνταψε σε βαθύ λάκκο που ανοιγόταν για τα θεμέλια κατασκευής και να καταπλακώθηκε από το χώμα. Η Daily Mirror μάλιστα μεταφέρει και την κατάθεση Ελληνα οδηγού εκσκαφέα που εκείνη την ημέρα είχε ανοίξει το βαθύ χαντάκι, αλλά κατά δήλωση του δεν είχε δει πουθενά το παιδί.

Την υπόθεση του τραγικού ατυχήματος βλέπει και Ελληνίδα φίλη της Κέρρυ που κι εκείνη υποστηρίζει ότι δεν έπεσε θύμα απαγωγής ο Μπεν αλλά ξέφυγε της προσοχής των παππούδων.

Ο παππούς του Μπεν από την άλλη, Εντι, επιθυμεί να δοθεί ένα τέλος στον εφιάλτη διαρκείας είκοσι ετών ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι ο μικρός Μπεν κατέληξε θαμμένος από χώμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου