3.5.12

Η Ελλάδα στα ...Μπουρδέλα αναστενάζει -Στοιχεία ΣΟΚ από ΚΕΕΛΠΝΟ!!

  Πόσο παν' τα δυο σου χείλη... Σκοτεινά, μουλωχτά και απροφύλακτα οι Έλληνες πληρώνουν όσο όσο την ηδονή του στοματικού έρωτα χωρίς προφυλακτικό
Πλήρης άγνοια, όπως διαπιστώνουν  οι  υπηρεσίες του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων,  εξακολουθεί να υπάρχει στον  ελληνικό  γενικό  πληθυσμό για τους  για τους κινδύνους από τον πλανόδιο, αγοραίο έρωτα, που αποδείχθηκε  τις τελευταίες ημέρες «ρώσικη ρουλέτα».
Από το Σαββατοκύριακο 28 και 29 /4  που ανακοινώθηκε η σύλληψη της  πρώτης Ρωσίδας οροθετικής εκδιδόμενης, στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΕΛΠΝΟ ξετυλίγεται μια εικόνα φρίκης που δεν έχει αρχή και τέλος, ως προς την  αμέλεια και την ασυδοσία  της αγοράς του έρωτα , αλλά και την  «ανοησία»  των Ελλήνων εραστών…
25 χρόνια  καμπάνιες ενημέρωσης και προφύλαξης για το AIDS, σ΄ένα  πληθυσμό που αυτοχαρακτηρίζεται φλογερός και θερμός, δεν μπόρεσαν να πείσουν ούτε καν τους μόνιμους πελάτες των μπορντέλων ότι ο ΗΙV μεταδίδεται, και μάλιστα ραγδαία, όταν ο/η ερωτικ-ός/ή σύντροφος έχει εκτεθεί σε πολλαπλές ερωτικές επαφές .
Εκατομμύρια ενημερωτικά έντυπα με αναλυτικές επισημάνσεις για τους κινδύνους της HIV μόλυνσης έχουν μοιραστεί από τις αρχές του 1990 σε κάθε γωνιά « υψηλού κινδύνου» της χώρας , σε κάθε ηλικιακή ομάδα που θα μπορούσε να πληρώσει την άγνοια με κόστος ανθρώπινης ζωής. Κι όμως σήμερα, χιλιάδες κάθε ημέρα είναι οι ανώνυμες αναφορές στην Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας του ΚΕΕΛΠΝΟ για  σεξουαλικές  επαφές επί χρήμασι που έγιναν χωρίς προφυλακτικό, και μάλιστα με έκπληξη όλοι όσοι τηλεφωνούν διαπιστώνουν ότι θα πρέπει επειγόντως να εξεταστούν  αν δεν προφυλάχτηκαν  στο σέρβις  «πεολειχία ελεύθερα», για την οποία  συνήθως  πληρώνουν και διπλή ταρίφα, θεωρώντας ότι ο κίνδυνος  βαραίνει όχι τον πελάτη, αλλά την πόρνη, που δέχεται να ρισκάρει για να προσφέρει- με το αζημίωτο-  ακόμη μεγαλύτερη ηδονή .
Τα συμπεράσματα από τα τελευταία εικοσιτετράωρα  για την υπαρκτή άγνοια, την  άγνωστη μέχρι τώρα  εικόνα του πληρωμένου έρωτα  στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις της  στα μήκη και πλάτη των ελληνικών κρεβατιών  είναι,
    Ότι οι Έλληνες είναι τελικά «μπουρδελιάρηδες», πολύ περισσότερο απ' ό,τι οι κοινωνικές μελέτες τους είχαν  αξιολογήσει,  κι ας είναι παντρεμένοι οικογενειάρχες, κι ας ρέει η προσφορά για σεξ κι εκτός οίκου ανοχής -από μη επίσημες πόρνες ή  βίζιτες, αλλοδαπές και ημεδαπές .
    Ότι οι ‘Ελληνες εραστές αγνοούν σχεδόν πλήρως ότι ο άντρας κολλάει AIDS  από στοματικό σεξ και μόνο, ειδικά όταν η /ο παρτενέρ είναι υψηλού κινδύνου και δυνητικά μολυσματικός.
3 .   Ότι οι Έλληνες αγνοούν επίσης, τελικά, τι σημαίνει παρτενέρ υψηλού κινδύνου, με την έννοια ότι  π.χ. μια εκδιδόμενη,  όπως η πρώτη Ρωσίδα που συνελήφθη και είχε κατά μέσο όρο 60 πελάτες την ημέρα , μπορεί να έχει  μολυνθεί επανειλημμένα από διαφορετικούς ερωτικούς παρτενέρ, και αυτό την καθιστά πολλαπλάσια μολυσματική, ειδικά αν δεν παίρνει καθόλου θεραπεία.
Ένα μεγάλο όφελος των φαρμάκων θεραπείας  για το ΗΙV είναι  ότι μειώνουν το ιικό φορτίο στον οργανισμό του οροθετικού και τον προφυλάσσουν αποφασιστικά  από το να μεταδώσει την μόλυνση. Αντίθετα, οργανισμός που μολύνεται από διαφορετικούς φορείς του Aids  περισσότερο από μια φορά , μπορεί να αναπτύξει  και να μεταδώσει πολύ ευκολότερα , ακόμη και υπερ-ανθεκτικό στέλεχος  του ιού , που να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί με τις θεραπείες και να οδηγήσει στον θάνατο .
Οι Έλληνες φαίνεται ακόμη  να  αγνοούν, ότι οι οίκοι ανοχής οφείλουν να τηρούν το νόμο για την προφύλαξη της υγείας της κοινωνίας και όλων των πολιτών.
- Νόμιμη εκδιδόμενη με βάση την νομοθεσία στην Ελλάδα,  σημαίνει υποχρεωτικό έλεγχο για Aids και Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα κάθε 15 ημέρες. με επιμέλεια του επίσημου εργοδότη της.
-Παράνομη εκδιδόμενη  σημαίνει  ότι προφανώς δεν ελέγχεται καθόλου, και μεταδίδει aids  εις γνώσιν ή  εν αγνοία της .
-Νόμιμος οίκος ανοχής και παράνομη εκδιδόμενη όπως στην περίπτωση της Ρωσίδας, σημαίνει ότι εναπόκειται στην ευσυνειδησία του προαγωγού να προφυλάξει τις ζωές των πελατών της εκδιδόμενης.
‘Η, στην παρέμβαση του κράτους και των Αρχών  Υγειονομικής Ασφάλειας όταν καταφέρουν, όπως τώρα, αληθινά να παρέμβουν στα  σκοτάδια της διαπλεκόμενης αθηναϊκής νύχτας…lifo.gr 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου