11.5.12

Ο ΠΑΟΚ κάθησε στον Θρόνο του Δία στα πλέυ οφ !

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ την μοναξιά της κορυφής  από σήμερα ο ΠΑΟΚ που νίκησε τον Παναθηναϊκό με 1-0 στη Τούμπα στη Τρίτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα και πέρασε πρώτος στο σχετικό βαθμολογικό πίνακα. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Σαλπιγγίδης στο 33ο λεπτό.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 6' είχε κλασσική ευκαιρία με τον Γεωργιάδη να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στην άδεια εστία από τη σέντρα του Σαλπιγγίδη. Στο 9' ο Χαλκιάς έδιωξε με γροθιές το βολέ του Κατσουράνη, ενώ στο 18' από γύρισμα του Ζέκα ο Κλέιτον απέτυχε να βρει τη μπάλα όπως θα ήθελε για να σκοράρει. Νέα μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους στο 23', όταν ο Λάζαρ μπήκε από δεξιά στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα παράλληλα με την εστία του Καρνέζη, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του για να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 32' η Τούμπα πήρε «φωτιά» με το τέρμα του Σαλπιγγίδη. Ο Σταφυλίδης επιχείρησε το δυνατό σουτ από τη γωνία της περιοχής κι ο Σαλπιγγίδης με προβολή από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ (1-0). Την ευκαιρία να τελειώσει το ματς έχασε στο 37' ο Ετο, που έφυγε μόνος του προς την περιοχή του Καρνέζη, αλλά καθυστέρησε κι ο Λάζαρ που πήρε τη μπάλα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έδωσε χώρο στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή δεν απείλησε καθόλου την εστία του Χαλκιά. Ούτε οι γηπεδούχοι, πάντως, ανησύχησαν τον Καρνέζη και το ματς κύλησε μέχρι το τέλος χωρίς αξιόλογες φάσεις και για τους δύο μονομάχους. Στο 83' και στο 85' ο Καρνέζης έδιωξε ισάριθμα σουτ του Φωτάκη, ενώ τον μιμήθηκε ο Χαλκιάς στις καθυστερήσεις σε σουτ του Καραγκούνη.
Κίτρινες: Λάζαρ - Κατσουράνης, Γκαρσία, Ιβιτς, Χαλκιάς, Τσιρίλο
Διαιτητής: Στ. Τριτσώνης (Αθηνών)
ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Γεωργιάδης (84΄ Νιμανί), Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (+90΄ Παπάζογλου), Μαλεζάς, Ιβιτς (77΄ Φωτάκης), Λάζαρ, Αθανασιάδης, Έτο
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος (61΄ Χριστοδουλόπουλος), Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βιτόλο, Κουίνσι, Ζέκα, Σιμάο (69΄ Τοτσέ), Κατσουράνης, Κλέιτον (80΄ Καραγκούνης), Βύντρα
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ:
ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-2
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΟΚ 7
ΑΕΚ 6
Παναθηναϊκός 5
Ατρόμητος 2
Την επόμενη αγωνιστική (4η) που θα γίνει την Κυριακή 13/5 θα παίξουν:
17:00 Ατρόμητος-ΑΕΚ Δημ. Γηπ. Περιστερίου
19:15 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ΟΑΚΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου