18.5.12

ΟΙΧΑΛΙΑ -Έπαιξαν μπουνιές για τα μάτια μιάς γυναίκας !!

Για τα μάτια της εν διαστάσει γυναίκας του ένας Ρουμάνος τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι έναν Ελληνα, στο Κεντρικό Οιχαλίας.
Ο Ρουμάνος που μένει στην Ηλέκτρα και ο Ελληνας που μένει στην Διμάνδρα ήρθαν στα χέρια γύρω στη 1 τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, στο Κεντρικό όπου μένει η γυναίκα. 
Ο 34χρονος Ρουμάνος επιτέθηκε στη μέση του δρόμου στον 42χρονο Ελληνα. Τον γρονθοκόπησε σε όλο του το σώμα και του προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις χρησιμοποιώντας πιθανότατα κάποιο ρόπαλο ή ξύλο. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε και καταζητείται.
Ο τραυματίας αρχικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στη συνέχεια στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Οι μαρτυρίες φαίνεται να συγκλίνουν στο γεγονός ότι πιθανότερη αιτία για τον ξυλοδαρμό του Ελληνα είναι η Ρουμάνα, με την οποία ενδεχομένως να διατηρούσε σχέση ο Ελληνας - πράγμα που διερευνάται. Διερευνάται επίσης το ενδεχόμενο άλλων προσωπικών ή οικονομικών διαφορών μεταξύ των δύο αντρών.
Εν των μεταξύ, το αυτοκίνητο του Ελληνα βρέθηκε παρκαρισμένο έξω από το Διαβολίτσι. Εικάζεται πως οι δυο άντρες έφτασαν μαζί στο Κεντρικό με το αυτοκίνητο του δράστη.
Το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά διερευνά την υπόθεση. Χθες το απόγευμα η κατάσταση της υγείας του Ελληνα χαρακτηριζόταν -σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η Αστυνομία- σοβαρή αλλά σταθερή.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου