15.5.12

Π.Τατούλης - "Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" πρέπει να δηλώσει ΠΑΡΟΥΣΑ!! !!

 Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!
Την άμεση σύγκλιση της Ένωσης Περιφερειαρχών (ΕΝΠΕ) ζητά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με επιστολή του προς το προεδρείο του οργάνου και τους Αιρετούς Περιφερειάρχες της χώρας, και την ενεργοποίηση του μετά τη δυστοκία σχηματισμού κυβέρνησης.
«Η Νέα Ελλάδα, μόνο μέσα από την αυτοδυναμία των Περιφερειών μπορεί να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά», αναφέρει ο κ. Τατούλης στην επιστολή του και ζητά από τον Περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο της ΕΝΠΕ κ. Σγουρό να δρομολογήσει συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών μέσα στις επόμενες ώρες.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στην επιστολή του αναφέρει ότι «οι Περιφέρειες είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό ανάχωμα, ο μόνος πόλος σταθερότητας, η μόνη δυνατότητα της χώρας να ανατρέψει άμεσα το Faceloss που έχει υποστεί εξαιτίας της βαθιάς και χρόνιας παθογένειας του πολιτικού συστήματος» προσθέτοντας ότι «όποιος διακυβεύσει το μέλλον της χώρας, 
θα μας βρει σκληρά απέναντι, όχι στο θεωρητικό επίπεδο, αλλά στην καθημερινή πρακτική της άσκησης των εξουσιών μας όπως προβλέπεται από το Νόμο» για να καταλήξει «ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί με ασφάλεια σε επίπεδο περιφερειακών διοικήσεων, την ώρα που οι παρατεταμένες και οξυμμένες προεκλογικές περίοδοι θα μας βυθίζουν κι άλλο στην κρίση».
Ο κ. Τατούλης σημειώνει ακόμα στην επιστολή του ότι «η Ευρώπη και η διεθνής κοινότητα έχει έναν σταθερό διαπραγματευτή. 
Τους 13 Περιφερειάρχες και οφείλουμε εμείς αυτή τη στιγμή να κάνουμε ξεκάθαρη την θέση μας ότι δεν υπάρχει για εμάς κανένα δίλημμα “Ευρώ ή Δραχμή”. 
Ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας είναι ειλημμένη απόφαση των Ελλήνων και δεν αμφισβητείται». Καταλήγοντας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημειώνει: «Όποιος ένεκα δόλου ή ανοησίας ή ιδεοληψίας, με ενέργειες ή παραλείψεις του θέσει σε κίνδυνο αυτό το κεκτημένο δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί επικίνδυνος για τον τόπο».ΕΡΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου