21.5.12

Αυτόνομη κάθοδο επιλέγει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Οι προσπάθειες επαφών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη διαμόρφωση μιας πλατιάς εκλογικής συμπόρευσης των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής, αντιΕΕ και αντιιμπεριαλιστικής Αριστεράς συνεχίζονται.

Ήδη χθες στη συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού τα δύο βασικά θέματα ήταν το πλαίσιο αυτοτελούς εκλογικής παρέμβασης και οι συμμαχίες για τη δημιουργία ενιαίου μετώπου. Στο πλαίσιο αυτό εξουσιοδοτήθηκε η Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή για τη διαμόρφωση της εκλογικής διακήρυξης, των συνθημάτων και των άμεσων πρωτοβουλιών.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ η επικεφαλής του γραφείου τύπου Δέσποινα Κουτσούμπα, «έχει ξεκάθαρο πολιτικό περιεχόμενο και διακριτό πρόγραμμα, το οποίο, όπως αποφάσισαν τα συλλογικά της όργανα, θα εκφραστεί αυτόνομα και στις προσεχείς εκλογές, με κάλεσμα και σε άλλες αντικαπιταλιστικές δυνάμεις που τοποθετούνται ενάντια στην ΕΕ και το ευρώ».

«Φήμες που θέλουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να υποτάσσεται σε άλλα πολιτικά σχέδια δημιουργούν σκόπιμα λανθασμένες εντυπώσεις. Δεν πρέπει να συγχέεται ο διάλογος των μελών και των φίλων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που διεξάγεται τις τελευταίες μέρες και δημόσια με τις τελικές αποφάσεις που λαμβάνονται από τα συλλογικά όργανα», πρόσθεσε η εκπρόσωπος Τύπου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου