21.5.12

Με Νεοελληνική Γλώσσα η πρεμιέρα των Πανελλαδικών

Κείμενο της Ελένης Γλύκατζη- Αρβελέρ που αναφερόταν στην Τέχνη και ζητούσε από τους εξεταζόμενους των πανελλαδικών εξετάσεων να αναλύσουν το πανανθρώπινο μήνυμα που εκπέμπει η Τέχνη στις κοινωνίες, είναι το θέμα της ελληνικής γλώσσας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από μαθητές που εξήλθαν από τα εξεταστικά κέντρα.
Το πρωί, η υπουργός Παιδείας Αγγελική- Ευφροσύνη Κιάου, επισκέφθηκε το Πειραματικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων και ευχήθηκε στα παιδιά καλή επιτυχία.
Σε δηλώσεις η κ. Κιάου τόνισε ότι τα βαθμολογικά κέντρα θα εξαιρεθούν από τα εκλογικά, ενώ σε δύο ημέρες θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες στις οποίες μετακινούνται τα μαθήματα των εξετάσεων που συμπίπτουν με τη περίοδο των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Να σημειωθεί ότι, τότε διεξάγονται οι πανελλαδικές εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, οι επαναληπτικές και οι εξετάσεις των επαγγελματικών λυκείων. Η μετακίνηση θα είναι ολιγοήμερη, έτσι ώστε όλα να έχουν τελειώσει τέλος Ιουνίου για να μην αυξηθεί το κόστος των εξετάσεων, αν εισέλθουμε στον Ιούλιο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου