22.5.12

Στα χέρια του Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός

Αλλάζει σελίδα από σήμερα ο Παναθηναϊκός. 
Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ πέρασε στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο πρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Γόντικας εξερχόμενος από την αίθουσα όπου συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο. 
Όπως τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου ο κ. Γόντικας, έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Γιάννη Αλαφούζο και στο εξής το "Σωματείο" που ίδρυσε ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ αναλαμβάνει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.
Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές περιλαμβάνει την πλήρη ανάληψη της ευθύνης για τη ΓΗΠΕΛ, ενώ παραχωρήθηκε για ένα χρόνο δωρεάν και η Παιανία! «Η είδηση της ημέρας είναι πως υπεγράφη η συμφωνία μεταβίβασης μετοχών που υπάρχει όρος και για την ΓΗΠΕΛ.

Υπάρχει και μια συμφωνία για την παραχώρηση της Παιανίας χωρίς χρέωση στον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο.
Η υπόθεση της αδειοδότησης δεν έχει τελειώσει ακόμη και η προσπάθεια συνεχίζεται» ανέφερε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Για το θέμα του δανείου και το αν τελικά θα εξασφαλιστεί, ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε πως «...δεν υπάρχουν δεδομένα ακόμη. Ό,τι γίνεται και σε επίπεδο προσπαθειών για εξεύρεση πόρων, είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία. 'Αλλα μπορεί να είναι τα δεδομένα τώρα και άλλα μετά».

Για την αδειοδότηση της ομάδας είπε ότι «...δεν έχει τελειώσει τίποτα και περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ. Στο σημείο που είμαστε σήμερα… Κυριακή κοντή γιορτή». Στο μεταξύ, όπως διέρρευσε σήμερα το απόγευμα, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος φέρεται να ενέκρινε το  δάνειο ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ που ζήτησε ο Παναθηναϊκός με εγγυητή τον Γιάννη Αλαφούζο.Την απόφαση αυτή πήρε ο διευθυντής της Εθνικής, Απόστολος Ταμβακάκης, κάτι που εάν τελικά ισχύει θα δώσει τεράστια οικονομική ανάσα στο σύλλογο.
Από τον Παναθηναϊκό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η είδηση...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου