15.5.12

Όροι για ψήφο ανοχής από Καμμένο;

ΝΕΤ - Mega -Προεδρία της Δημοκρατίας αναφέρουν ότι το έγγραφο είναι αυθεντικό !!
Με κατηγορηματικό τρόπο, χαρακτηρίζοντάς το πλαστό, διαψεύδουν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" έγγραφο το οποίο αναγνώστηκε από την κρατική τηλεόραση και το Mega και φέρεται να περιγράφει κάποιους όρους του κ. Καμμένου ώστε να δώσει ψήφο ανοχής σε κυβερνητικό σχήμα.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σε εκπομπή της κ. Στάη στην ΝΕΤ αλλά και στην εκπομπή του κ. Πρετεντέρη στο Mega, o κ. Καμμένος - πέραν της πρότασης των επτά σημείων που κατέθεσε στην προεδρία της Δημοκρατίας κατά τη συνάντηση των αρχηγών - υπέβαλλε δύο όρους ώστε το κόμμα του να δώσει ψήφο ανοχής λίγων μηνών.


Οι παραπάνω πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Καμμένος φέρεται να συναίνεσε για ψήφο ανοχής, σε περίπτωση που η χώρα βρισκόταν σε κίνδυνο ή υπήρχε άμεσος κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια.

Ως όρους οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" φέρονται να έθεσαν τον ορισμό της ηγεσίας του ΥΕΘΑ και ορισμένων αξιωματούχων στην Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα τόσο με τη ΝΕΤ, όσο και με το Mega από το γραφείο Τύπου της προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρεται ότι το έγγραφο είναι αυθεντικό και ότι μοιράστηκε στα υπόλοιπα κόμματα μετά από λίγες ώρες από την παράδοσή του με εντολή του ίδιου του κ. Καμμένου.nooz.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου