22.5.12

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα του Ευρώτα στη Σπάρτη

Ήταν περίπου 9:30 το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαΐου, όταν χτύπησαν τα τηλέφωνα του 166 για να στείλει αμέσως ασθενοφόρο στη γέφυρα του Ευρώτα.

Ο λόγος, ένα τροχαίο ατύχημα, χωρίς να γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες και με τη ζωή του Θανάση να κινδυνεύει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Πιο αναλυτικά περίπου στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας μπορεί και λίγο νωρίτερα, ο γνωστός στους ποδοσφαιρόφιλους διαιτητής περίπου 28 - 29 χρονών, ο Θανάσης, με το smart του οδηγούσε με κατεύθυνση από Σπάρτη προς Τρίπολη.

Λίγα μέτρα μετά την γέφυρα του Ευρώτα, βρέθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι και το αυτοκίνητό του άσχημα χτυπημένο επάνω στις μπάρες.

Η αστυνομία μαζεύει τα κομμάτια του αυτοκινήτου ένα ένα, ψάχνοντας για ίχνη που θα οδηγήσουν ίσως σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο που εμβόλισε το αυτοκίνητο του Θανάση. Αυτή είναι μια από τις πιθανές αιτίες του ατυχήματος, αλλά δεν έχει διασταυρωθεί.

Ακούσαμε να πιθανολογείται πως κάποιο άλλο αυτοκίνητο από την αντίθετη κατεύθυνση να έστριψε αριστερά για κάποιο λόγο (ίσως προς τα τσαντίρια των τσιγγάνων), μιας και υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα προς την κατεύθυνση του smart και όταν έγινε το ατύχημα να εγκατέλειψε τον τραυματία. Επίσης το χτύπημα στα αριστερά του αυτοκινήτου, και τα διασκορπισμένα κομμάτια του προς το κέντρο του δρόμου και όχι προς την μπάρα, ίσως δικαιολογούν την εμπλοκή και δεύτερου οχήματος.

Κανείς δε γνωρίζει προς το παρόν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ η τροχαία Σπάρτης διερευνά την υπόθεση και πρέπει να συνδέσει το πάζλ για να βρει μια άκρη.


Το θέμα είναι πώς το παιδί χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Σπάρτης, ενώ μαθαίνουμε πως η κατάστασή του είναι σοβαρή και θα φύγει για κάποια κλινική είτε στην Τρίπολη είτε στην Αθήνα. Ελπίζουμε να γίνει σύντομα καλά και να τον δούμε και πάλι να τρέχει στα γήπεδα. apela.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου