21.5.12

Επέστρεψε στη ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη !!

Την επιστροφή της στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας, η Ντόρα Μπακογιάννη σε κοινή συνέντευξη με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.
"Ήρθε η ώρα να παραμερίσουμε τις διαφορές για την Ελλάδα και να φτιάξουμε ένα ευρωπαϊκό μέτωπο κατά του λαϊκισμού", δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας η οποία ανακοίνωσε και την αναστολή του κόμματός της.
 «Μας ενώνει ο κοινός αγώνας για να βγει η Ελλάδα από την κρίση και το αδιέξοδο», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.  Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι «ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου ζητήσαμε τη δημιουργία ενός μεγάλου πατριωτικού κινήματος για την Ευρώπη» και υπογράμμισε ότι καλωσορίζει με χαρά την απόφαση της κα. Μπακογιάννη. Υπογράμμισε επίσης ότι «στόχος μας είναι να βγάλουμε τη χώρα μας από την κρίση και να την κρατήσουμε μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ» και σημείωσε πως «μπορεί να σωθεί η Ελλάδα, όμως για να το πετύχει πρέπει να αλλάξει η πολιτική αλλά και να παραμείνει μέσα στο ευρώ».
Νωρίτερα, το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε συνεδρίαση αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας του.

Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου εξουσιοδότησαν την πρόεδρο Ντόρα Μπακογιάννη να προχωρήσει στην αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προκειμένου να καταστεί εφικτή η κοινή κάθοδος του κόμματος με τη Νέα Δημοκρατια στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Πρόκειται για απαραίτητη κίνηση ώστε να μην υπάρχει κανένα τυπικό κόλλημα στη χορήγηση του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ. Επίσης σε εκλόγιμες θέσεις θα βρεθούν οι κ.κ. Λ. Αυγενάκης, Χρ.  Μαρκογιαννάκης  και Γ.  Κοντογιάννης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου