21.5.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Διαγωνισμός Μορφολογίας σκύλων !!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος (20.05.2012), 9:00 π.μ. Δημοτικό Πάρκιν Νέδοντα), στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας, για 11η συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων που διοργάνωσε ο Κυνοφιλικός Όμιλος Μεσσηνίας με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας
Οι επισκέπτες της έκθεσης είδαν από κοντά πάνω από 100 καθαρόαιμους εντυπωσιακούς σκύλους από δεκάδες διαφορετικές φυλές. 
Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλούς και αξιόπιστους εκτροφείς σκύλων που υπάρχουν στην Ελλάδα, να μιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά, τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της κάθε φυλής έτσι ώστε να αποκτήσουν μια πιο σφαιρική άποψη για το σκύλο που θέλουν να αποκτήσουν και να μπορέσουν να καταλήξουν στη φυλή που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής τους.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία της ζωοφιλίας και το σύνδεσμο του ανθρώπου με το σκύλο.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες, τους συνοδούς, τους κριτές, τους εθελοντές, όλους όσους κατέκλυσαν το Δημοτικό πάρκιν για να ζήσουν από κοντά αυτή την ιδιαίτερη έκθεση και φυσικά τον Κυνοφιλικό Όμιλο Μεσσηνίας, που κατάφερε και φέτος να φέρει εις πέρας αυτή τη σημαντική και απαιτητική εκδήλωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου