15.5.12

Επιασαν αστυνομικούς.. να κάνουν σεξ εν ώρα υπηρεσίας' !!

Σύμφωνα με την Κυπριακή εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, η σύζυγος του ενός, είχε βάσιμες υποψίες για τις απιστίες του αξιωματικού, αλλά δεν διέθετε τεκμήρια της ενοχής του, μέχρι που τον έπιασε στα ''πράσα''.
Ένα ασυγκράτητο ζευγάρι αστυνομικών στη Κύπρο, κατέληξε σε κωμικοτραγικό γεγονός, όταν τους έπιασε η  συμβία του αξιωματικού την ώρα που επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο περιπολικό.

Σύμφωνα με την Κυπριακή εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, η σύζυγος είχε βάσιμες υποψίες για τις απιστίες του αξιωματικού, αλλά δεν διέθετε τεκμήρια της ενοχής του.

Ένα από τα βράδια που ο άντρας της είχε υπηρεσία, αποφάσισε να τον ακολουθήσει και τον εντόπισε σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με τη νεαρή υφιστάμενή του.

Παραμένοντας ψύχραιμη η γυναίκα, κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Όταν κατέφθασε το περιπολικό, η αστυνομικίνα ήταν σχεδόν γυμνή και ο αξιωματικός με κατεβασμένα παντελόνια...

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παράνομο ζευγάρι εκτελούσε υπηρεσία για παρακολούθηση υπόπτου, ο οποίος παραμένει άγνωστο αν τελικά συνελήφθη.!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου