11.5.12

Ανδρουλάκης: Ο Κουβέλης τρέμει, ο Βενιζέλος δεν μπορεί και ο Σαμαράς φοβάται !!

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης που θα συγκροτείται από τις δυνάμεις των Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ο εκλεγμένος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης, δήλωσε ότι...  οι πολιτικοί αρχηγοί και των τριών αυτών κομμάτων «φοβούνται».
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Κουβέλης είπε χαρακτηριστικά πώς «ο Κουβέλης τρέμει και δεν αναλαμβάνει ευθύνη, ο Βενιζέλος δε μπορεί και ο Σαμαράς επίσης φοβάται».
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το Μνημόνιο, ο εκλεγμένος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε πως «πρέπει να είμαστε σε ζώνη ασφαλείας, στις κινήσεις που θα κάνουμε. Θα πρέπει να κάνουμε τολμηρές κινήσεις, το επόμενο διάστημα. Τη συντεταγμένη ελληνική χρεοκοπία πρέπει να τους την παρκάρουμε, στο σπίτι τους μέσα».
Οσον αφορά στο ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, ανέφερε πως η Ευρώπη δεν θα διστάσει να κάνει την Ελλάδα... Ιφιγένεια.  «Δεν σε πετάνε τόσο εύκολα, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ευρώπη, εάν πας να τινάξεις στον αέρα όλο το σύστημα διάσωσης που έχει για άλλες χώρες, δεν έχει δυσκολία να σε πετάξει έξω. Δηλαδή, θα σε κάνει Ιφιγένεια, αυτό θέλει η διεθνής κερδοσκοπία... Θα γίνουμε Ιφιγένεια, για να πνεύσει ούριος άνεμος στις παγκόσμιες αγορές», είπε χαρακτηριστικά.
Υπογράμμισε πάντως, ότι χωρίς το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει βιώσιμη εναλλακτική μετά τις εκλογές και πρόσθεσε: «Αν δεν έχει ένα βιώσιμο μέγεθος, η αστάθεια και η ακυβερνησία θα συνεχιστούν».
Μάλιστα, δήλωσε ξεκάθαρα ότι προτιμά το ριζικό μετασχηματισμό του ΠΑΣΟΚ: «Προτιμώ το ταπεινωμένο ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα μπει σε μετασχηματισμό, από το αλαζονικό, κρατικοδίαιτο, το ΠΑΣΟΚ των αξιωματούχων, το ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε παραμορφώσεις κυβερνητισμού, με στελέχη τα οποία νόμιζαν ότι είναι ταγμένα από τη μοίρα να είναι διαρκώς υπουργοί, το έλεγε στο DNA τους ότι θα είναι υπουργοί, στυλάκια, που είπα, μαθητευόμενους μάγους. Τώρα, το ΠΑΣΟΚ θα ταπεινωθεί και "ο ταπεινωθείς υψωθήσεται" έτσι δεν λέει ο Ιησούς; Αυτός που θα ταπεινωθεί, αυτός θα κάνει τη διαφορά τώρα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου