16.5.12

ΕΛ.ΑΣ από συλλήψεις για οφειλές πάμε καλά ,με την εγκληματικότητα τι γίνεται ;

ΓΝΩΜΗ
Γράφει ο Μεσσήνιος
Βομβαρδισμός καθημερινά από τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ  για την σύλληψη «εγκληματιών » που δεν έχουν καταβάλλει στο αδηφάγο κράτος υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί από τις  ( περισσότερες περιπτώσεις )  πτωχευμένες  επιχειρήσεις τους με αποτέλεσμα την διαπόμπευση και είσπραξη …καμία .
Η ΕΛ.ΑΣ όμως κλείνει τα μάτια στην διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα που μαθηματικά οδηγεί  τους πολίτες στα όρια της αυτοδικίας .
Προσωπικό παράδειγμα πρίν ένα μήνα ο γράφων ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο στην οικία του με  διαρρήκτες οι οποίοι κατόρθωσαν φεύγοντας να του αποσπάσουν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία .
Πριν  τρείς ημέρες έπεσε θύμα κλοπής του αυτοκινήτου  του .
 Ποια εμπιστοσύνη λοιπόν μπορεί να επιδείξει στο «ένστολο κράτος » .
Να πανηγυρίσει μήπως μαζί τους για τις επιτυχίες τους στην σύλληψη  «τελειωμένων οικονομικά επιχειρηματιών » ή στο….. αφειδώς μοίρασμα κλήσεων σε  «εγκληματίες οδηγούς » που λόγω οικονομικής ανέχειας και ανεργίας δεν έχουν περάσει το Ι.Χ ….ΚΤΕΟ  ή στους μηχανόβιους που εγκληματούν μη φορώντας κράνος !
Όταν πλέον κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα ,τα περιουσιακά σου στοιχεία  ενώ  η δράση των ληστών γίνεται κάθε ημέρα ποιο σκληρή ποιο ανεξέλεγκτη  βλέποντας ταυτόχρονα την  « απάθεια » της έννομης τάξης απέναντι στο φαινόμενο , ποια εμπιστοσύνη μπορεί να επιδείξεις   σαν πολίτης  ,στο Μπ@@@@λο αυτό που λέγεται κράτος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου