14.5.12

Μέσω ΕΣΠΑ η προμήθεια εξοπλισμού τεχνολογίας του ΤΕΙ Καλαμάτας !

Με τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της περιφέρειας Πελοποννήσου εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ, υποδομές τεχνικού εξοπλισμού στο ΤΕΙ Καλαμάτας, συνολικού προϋπολογισμού 3.386.000 ευρώ.
Ειδικότερα, αντικείμενο της πράξης είναι η ανάπτυξη των εργαστηρίων του ΤΕΙ Καλαμάτας, με προμήθεια και συμπλήρωση του εξοπλισμού τους, με σκοπό την ανάπτυξη μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.
Με το προτεινόμενο έργο παρέχεται η δυνατότητα σύζευξης της βασικής με την εφαρμοσμένη έρευνα, μέσω δημιουργίας μιας ερευνητικής πλατφόρμας που θα βασίζεται σε καινοτόμες υπολογιστικές και πειραματικές προσεγγίσεις, αξιοποιώντας υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό.
Επίσης, προβλέπεται η προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού με σκοπό την αναβάθμιση και συμπλήρωση του εξοπλισμού του Τμήματος Εκδόσεων και Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ, έτσι ώστε να υποστηριχθούν οι ερευνητικές δραστηριότητες των μελών του Ιδρύματος, να προσφερθούν υπηρεσίες σε άτομα με ειδικές ανάγκες και να υποβοηθηθεί η πρόσβασή τους στις πηγές πληροφόρησης και επιστημονικής γνώσης και να αναβαθμισθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του συγκεκριμένου τμήματος στην κοινότητα του ΤΕΙ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου