23.5.12

" Μίλησαν " τα όπλα σε ληστεία τράπεζας στην Ηλιούπολη !

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ενόπλων, που μετά από ληστεία στην Ηλιούπολη, πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών και οδηγού ταξί τον οποίον τραυμάτισαν στο πόδι.

Η ένοπλη ληστεία, με την περιπετειώδη και αιματηρή εξέλιξη, έγινε στις 11 το πρωί στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κανάρια στην Ηλιούπολη.

Δύο άγνωστοι οπλισμένοι με καλάσνικοφ και πιστόλι, ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες και επιχείρησαν να φύγουν με δύο μοτοσικλέτες που είχαν απέξω, αλλά για άγνωστο λόγο τα δίκυκλα δεν έπαιρναν μπροστά. Έτσι, με την απειλή των όπλων, άρπαξαν το αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Golf μιας γυναίκας που περνούσε από το σημείο και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα.

Στον Αγιο Δημήτριο εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά οι ένοπλοι πυροβόλησαν εναντίον τους και κατάφεραν να ξεφύγουν. Στη λεωφόρο Αμφιθέας εγκατέλειψαν το ΙΧ, έβγαλαν από διερχόμενο ταξί τον οδηγό του -τον οποίον πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στο πόδι- και διέφυγαν με το όχημα. Στο ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας εγκατέλειψαν και το ταξί. 'Αρπαξαν, όμως, δεύτερο ταξί απειλώντας τον οδηγό του και διέφυγαν και πάλι.

Αυτή την ώρα, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ενόπλων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου