22.5.12

Θα πάρει πολλούς μαζί του ο Άκης για συντροφιά στον Κορυδαλλό !!

Στις περίπου 2000 σελίδες αποτυπώνονται αναλυτικά οι κινήσεις και οι συναντήσεις του πρώην υπουργού.
Από ένα μέρος των στοιχείων αυτών προκύπτει πως ο πρώην υπουργός ζητούσε επιτακτικά από κάποιο πρόσωπο με το όνομα «Γιάννης» – να του επιστρέψει πίσω 1 εκατ. ευρώ (!).
Όπως φαίνεται από τα γραφόμενα του Α. Τσοχατζόπουλου, το πρόσωπο αυτό μπορεί να είναι πολιτικό ή κάποιος συνεργάτης του το διάστημα που ο Α. Τσοχατζόπουλος ήταν παντοδύναμος ως υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ.
Γράφει: «… τα τελευταία τρία χρόνια 2009, 2010, 2011, με ζημιώνεις σχεδιασμένα. Καλύπτω τα υποσχόμενα που ποτέ δεν ήρθαν. Με το απόθεμα και με χρέη! (…) 
Έχω χρέη… Τράπεζες… Πιέσεις μεγαλώνουν. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ θέλουν τα λεφτά τους πίσω! Με δάνεισαν 900.000 – 200.000 – 400.000.
Η άρνηση αποδέσμευσης και εκκαθάρισης της παλιάς μας συνεργασίας!! ’97-’98 – ’99 – 2000 – 2004.
Με απειλούν πλέον.
Εάν δε μου δώσεις και σήμερα λεφτά είμαι υποχρεωμένος να παραπέμψω 2-3 από τους πιεστικούς σε σένα!».
«Ξέρουμε και οι δυο μας τι χρήματα και από που στείλαμε με εσένα έξω» γράφει στον πρώην συνεργάτη του και του ζητά «κάλυψε άμεσα την οφειλή σου και τα υποσχόμενα 900.000 ευρώ.
Ο πρώην υπουργός αναφέρεται στην υπόθεση των CDS (ασφαλίστρων κινδύνου σε περίπτωση χρεοκοπίας μιας χώρα της Ε.Ε.) στην οποία είχε εμπλακεί το όνομα του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Αντρίκου Παπανδρέου. 
Την υπόθεση διερευνά η δικαιοσύνη και συγκεκριμένα ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. «Ο Π δεν έχει την πρόθεση να συγκρουστεί μαζί τους» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός.
«Μετά από εβδομάδες και μήνες κοροϊδίας έψαχνα και βρήκα διάφορους δρόμους λύσεις μεταφοράς των βιβλίων  Τελικά εσύ τίποτα….» σημειώνει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου