21.5.12

Αρνήθηκε το αλκοτέστ ...τους " χόρτασε " και Ξύλο !!

Πολύ «νταής» αποδείχτηκε ένας οδηγός στη Ρόδο, ο οποίος αφού προκάλεσε τροχαίο, του ζητήθηκε από του άνδρες της Τροχαίας να κάνει αλκοτέστ και εκείνος τους... πλάκωσε στο ξύλο και τους έσπασε και το περιπολικό!
Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στη Ρόδο και όλα ξεκίνησαν όταν ο 39χρονος βγήκε με το αυτοκίνητό του από το δρόμο και έπεσε πάνω σε μια κολόνα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.
Αμέσως, στο σημείο κατέφθασε οι άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι όπως ήταν φυσικό και επόμενο, αφού του ζήτησαν όλα τα απαραίτητα χαρτιά, έβγαλαν και το... αλκοολόμετρο για να τον υποβάλουν στο συνηθισμένο αλκοτέστ.
Στη θέα του και μόνο, όμως, έγινε ο χαμός! 
Ο 39χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί στο αλκοτέστ και, όταν οι αστυνομικοί επέμειναν εξηγώντας του ότι είναι απαραίτητο, εκείνος έγινε έξαλλος!
Όρμησε κατά πάνω τους και προσπάθησε να τους χτυπήσει και, όταν δεν τα κατάφερε, ξέσπασε στο περιπολικό στο οποίο και έσπασε το τζάμι.
Τελικά, νικητές στη «μάχη» που δόθηκε αναδείχθηκαν οι άνδρες της Τροχαίας οι οποίοι κατάφεραν τελικά να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο Αυτόφωρο. Ο ίδιος, πάντως, βρέθηκε να αντιμετωπίζει πολύ πιο σοβαρές κατηγορίες από αυτές που θα  αντιμετώπιζε αρχικά!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου