26.5.12

ΦΡΙΚΗ-Εξέδιδε τη γυναίκα του και ασελγούσε στην κόρη της!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις μιας 11χρονης μαθήτριας, που ήταν αναγκασμένη να υφίσταται τις αρρωστημένες ορέξεις του πατριού της ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της!

Ακόμη πιο μεγάλη φρίκη, όμως, προκαλεί η αποκάλυψη ότι η 30χρονη μητέρα έδινε την… συγκατάθεσή της στο κουρέλιασμα της παιδικής ψυχούλας!

Ο απάνθρωπος σάτυρος, ένας 39χρονος Αλβανός που έμενε παράνομα στη Χαλκίδα, δεν έχει βρεθεί παρά τις έρευνες και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον αναζητούν παντού.

Οι εφιάλτες που προκάλεσε στο ανήλικο παιδί της ομοεθνούς συζύγου του, δεν ήταν οι μόνοι καθώς διαπιστώθηκε ότι εξανάγκαζε και την ίδια να εκδίδεται σε αλλοδαπούς πελάτες για δέκα ως 20 ευρώ!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από καταγγελίες ανθρώπων που γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι και είχαν διαπιστώσει το μαρτύριο που ζούσε. Η ίδια η άτυχη μικρούλα, άφησε σύξυλους τους αστυνομικούς περιγράφοντας όσα της έκανε με τη βία ο πατριός της.

Η 30χρονη Αλβανίδα μητέρα της, που και αυτή βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, συνελήφθη και πρόκειται να απελαθεί, ενώ η ανήλικη κόρη της θα φιλοξενηθεί πιθανότατα σε κάποιο ίδρυμα.

(protothema.gr)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου