16.5.12

ΠΡAΚΤΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ " Άλλοι θα τραβάνε το κουπί και άλλοι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ !!"


ΑΠΌ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΤΗΣ " ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ " ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
Από την Τοποθέτηση του Ευαγγελου Βενιζέλου  απευθυνόμενος στον κο Τσίπρα ...
 « Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ θα μείνουμε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση αλώβητη, θα διατηρήσουμε την παρθενία των απόψεών μας, θα είμαστε καλόπιστοι, αλλά αυτοί οι οποίοι απορρίφθηκαν και απονομιμοποιήθηκαν, να συνεχίσουν το βάρος διαχείρισης της κρίσης. 
Εμείς που πήραμε τα μεγάλα ποσοστά και που είμαστε η δύναμη, η οποία θεωρείται ότι έχει αποκτήσει μία δυναμική, να μείνουμε εκτός της διαχείρισης της εθνικής κρίσης μη λαμβάνοντας το μερίδιο που μας αναλογεί στη διαχείριση μίας έκτακτης περίστασης.
Αυτή είναι μία κραυγαλέα αντίφαση, η οποία δείχνει ότι δεν υπάρχει διάθεση συμμετοχής στη διαχείριση της εθνικής ευθύνης.» 
ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ  ...
 «Πολλές φορές φωνάξαμε «προσοχή παιδιά, θα έρθει ο λύκος να μας φάει», ενώ αγωνιζόμασταν και παλεύαμε με το λύκο. Και τον κρατούσαμε έξω από το μαντρί με κόπους και με κόστος. Και αυτό το πληρώσαμε. Φάνηκε στις εκλογές.
Ο λύκος δεν μπήκε όχι επειδή δεν υπήρχε, αλλά επειδή τον κρατήσαμε απέξω με κόπο, με αίμα. Τώρα φυσικά υπάρχουν αυτοί που λένε «ο λύκος δεν υπάρχει, ο βοσκός μας έλεγε ψέματα». Ο βοσκός βεβαίως δεν φωνάζει καν τώρα, γιατί έχει χάσει τη φωνή του, γιατί έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της κοινοβουλευτικής του και εκλογικής του δύναμης. Όποιος όμως διαχειρίζεται τώρα
το μαντρί και την τύχη των προβάτων, πρέπει να είναι πραγματικά πάρα πολύ προσεκτικός.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου