19.5.12

Άστατος παραμένει ο καιρός !!

Βελτιωμένο καιρό στη Πελοπόννησο, τη Δυτική και την Κεντρική Ελλάδα και άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στις υπόλοιπες περιοχές σήμερα Σάββατο 19 Μαΐου 2012. 
Τα φαινόμενα στη Θράκη ενδέχεται κατά τόπους να είναι έντονα.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 11 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές σήμερα Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι - βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση.real.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου