16.5.12

Οι υπεύθυνοι της ακυβερνησίας έχουν ονοματεπώνυμο !!

«Η εκ νέου προσφυγή στις κάλπες οξύνει την ένταση των οικονομικών μας προβλημάτων και καθιστά δυσχερέστερη την επίλυσή τους. Εύχομαι και ελπίζω, η παράταση των σημερινών εκκρεμοτήτων να μην οδηγήσει στην απώλεια του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της οικονομίας μας, ούτε να διαταράξει την κοινωνική μας ειρήνη.
Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία αλλά και οι πολίτες θα αποδώσουν σοβαρές ευθύνες στους πολιτικούς αρχηγούς που δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν το μέγεθος της κρίσης και των ευθυνών τους».
Aυτά σημείωσε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κ. Μίχαλος, μετά την αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης και την προσφυγή σε νέες εκλογές.
Ο κ. Μίχαλος σχολίασε:
 «Οι υπεύθυνοι της παράτασης της ακυβερνησίας έχουν ονοματεπώνυμο.
 Όσοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας, διακινδυνεύοντας την ευρωπαϊκή της διάσταση και οδηγώντας την με μαθηματική ακρίβεια στην απομόνωση, να είναι βέβαιοι ότι θα υποστούν τις επιπτώσεις των επιλογών τους.
Ο ελληνικός λαός θα κρίνει τη στάση και τις πράξεις των πολιτικών κομμάτων, που για άλλη μια φορά έθεσαν υπεράνω του κοινού συμφέροντος τις μικροκομματικές τους επιδιώξεις. Η οργή του εκλογικού σώματος, όπως εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου, μόνο με την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των κρίσιμων οικονομικών προβλημάτων μπορεί να εξαλειφθεί» επισημαίνει ο κ. Μίχαλος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου