16.5.12

Μαν.Γλέζος: «Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ»

ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ !!
Μία δήλωση που προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Γλέζος, ο οποίος σχολιάζοντας τις προσπάθειες των κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης, είπε πως το κόμμα του δεν το ενδιαφέρει εάν η Ελλάδα είναι ή όχι στο ευρώ.
Ο κ. Γλέζος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, είπε πως ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 6ης Μαΐου καταδίκασε τον δικομματισμό, καλώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις να βρουν μία λύση. Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «για μας το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ. Μας ενδιαφέρει ότι δεν μπορεί το χρήμα να κανονίζει τις τύχες ενός λαού».
«Να ξεφύγουμε από την ιδιοκτησία του χρήματος, όποιο χρώμα και αν έχει», πρόσθεσε, ενώ σχολίασε πως στην Ελλάδα το χρήμα εφευρέθηκε για να εξυπηρετεί την ανταλλαγή αξιών και πότε δεν θεωρήθηκε ότι μπορεί να δημιουργεί το ίδιο το χρήματα αγαθά. «Ο εργαζόμενος δημιουργεί αγαθά» τόνισε.
Καταλήγοντας ο Μανόλης Γλέζος υπογράμμισε πως «δεν θα ζητήσουμε να φύγουμε ή να μείνουμε στην Ευρωζώνη. Θέλουμε η Ευρωζώνη να αντιμετωπίζεται από εμάς με άλλον τρόπο», ενώ για τις επερχόμενες εκλογές είπε πως θα εισηγηθεί να περικοπούν οι εκλογικές δαπάνες και να μην δοθούν χρήματα στα κόμματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου