5.5.12

ΑΤΙΘΑΣΗ ΓΙΑΓΙΑ..Έκανε σέξ στον κήπο και εξόργιζε τους γείτονες !!

 ΑΚΟΥΓΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΡΑΠ ΚΑΙ ΨΕKΑΣΕ ΜΕ ΣΠΡΕΪ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ !!
Μάζεψαν υπογραφές και την καθίζουν στο σκαμνί απαιτώντας από το δικαστήριο να την υποχρεώσει να αλλάξει γειτονιά. Αστυνομικοί ψάχνουν το σπίτι της για ναρκωτικά.
Η συμπαθής γιαγιά που κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου φέρεται να οδήγησε έναν γείτονά της σε απόπειρα αυτοκτονίας επειδή τα τελευταία 12 χρόνια δεν περνά μέρα που να μην διασκεδάσει ακούγοντας στη διαπασών ραπ μουσική, τραγουδώντας με τους φίλους της και κάνοντας πολύ τακτικά σεξ έξω στον κήπο!
 Η 71χρονη Τζόαν Νίσμπετ δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να λογοδοτήσει για
την προσωπική της ζωή και δηλώνει με τη σειρά της πολύ ενοχλημένη από τους κακεντρεχείς γείτονές της, στην ήσυχη λονδρέζικη συνοικία του Κρόιντον. Το μεγάλο λάθος της, όμως, ήταν ότι σε μία κρίση εκνευρισμού ψέκασε με σπρέι πιπεριού το 12χρονο παιδάκι της διπλανής οικογένειας!
«Είναι σκέτος εφιάλτης» λέει για τη Τζόαν, η 54χρονη Λορέν Κρόουλι (η οποία είναι μητέρα του παιδιού) και πιστεύει ότι τώρα θα ξεφορτωθεί την κακή γειτόνισσα για τα καλά αφού εάν αποδειχτεί η πράξη της θα φυλακιστεί. Για την ώρα έχουν εκδοθεί περιοριστικά μέτρα που της απαγορεύουν να πλησιάσει στο ιδιόκτητο σπίτι της για τρεις μήνες.
Η 54χρομη μητέρα κατέθεσε στο δικαστήριο ότι όταν μια μέρα ζήτησε από την γιαγιά να χαμηλώσει την ενοχλητική ραπ μουσική εκείνη την απείλησε λέγοντας: «Είσαι ο μεγαλύτερος εχθρός μου, γλυκιά μου. Εχω ένα μεγάλο σφυρί και εσύ είσαι στο Νο1 της λίστας μου. Μην το ξεχνάς αυτό»!
 «Εάν δεν συμμορφωθεί και αρχίσει πάλι τα ίδια, τότε θα την πάμε ξανά στο δικαστήριο με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για άλλους τρεις μήνες. Δεν μπορεί... κάποια στιγμή θα κουραστεί και θα το πουλήσει το σπίτι», προσθέτει η κυρία Κρόουλι για την άτακτη κυρία Νίσμπετ.iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου