18.5.12

" Περίεργα " δημοσιεύματα για Κουσελά και Φιλιππόπουλο !!


Γράφει ο Μεσσήνιος
Με δημοσιεύματα του τύπου ….θα τρέξουν  ο  Κουσελάς και Φιλιπποπουλος σε αυτές τις εκλογές  να βγεί η Νάντια   ορισμένοι ….« άγνωστο  από πού ορμώμενοι  », προσπαθούν να αποθαρρύνουν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνία  να προσέλθουν στις Κάλπες . 
Περιττό φυσικά να  σχολιάσουμε την πορεία Κουσελά καθώς και του νεώτερου Φιλιππόπουλου στον Χώρο του ΠΑΣΟΚ . Οι Μεσσήνιοι  την γνωρίζουν καλά και από « πρώτο χέρι ».
Ίσως  το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται στο «ευρύτερο σχεδιασμό » λεηλάτησης  των ψήφων του ΠΑΣΟΚ  ειδικότερα  δε στην Μεσσηνία  ,είναι γνωστό   άλλωστε στην Ελλάδα  το « Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται » .

Σύμφωνα πάντα με την λογική του αρθρογράφου το ίδιο ισχύει π.χ στην ΝΔ ( γιατί να τρέξουν Σαμπαζιώτης και Χρυσομάλλης ) για τον Λαμπρόπουλο  ή στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί να τρέξει ο Τσώνης για τον Πετράκο .. αλλά ο αρθρογράφος ξέχασε να το ...αναφέρει !!
Ίσως δε στο μέλλον να δούμε από τους ίδιους κύκλους να …χύνουν Κροκοδείλια  δάκρυα από μια εκλογική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ  στην Μεσσηνία  για την οποία οι ίδιοι είχαν πρωτοστατήσει  με « ύπουλα κτυπήματα κάτω από την Ζώνη »!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου