14.5.12

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση των τριών αρχηγών !!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των τριών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 Στη συνάντηση δεν υπήρχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια για το σχηματισμό κυβέρνησης. Στηρίζουμε ως λύση ανάγκης μία κυβέρνηση προσωπικοτήτων με τη συμετοχή και άλλων κομμάτων, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αμέσως μετά την συνάντησή του στο Προεδρικό μέγαρο με τους κ.κ. Σαμαρά και Κουβέλη.
Αύριο Τρίτη στις 14.00 θα συνεχιστεί, σε σύσκεψη των πολιτικών με διερευμένη σύσκεψη η διαβούλευση, για το σχηματισμό κυβέρνησης, όπως έγινε γνωστό από την Προεδρία της Δημοκρατίας, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους προέδρους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που διήρκεσε σχεδόν μια ώρα.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου σημείωσε ότι το θέμα δεν έχει κλείσει. Προσερχόμενος στην αίθουσα συσκέψεων του προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Παπούλιας, απαντώντας σε δημοσιογραφικό ερώτημα αν είναι αισιόδοξος, πριορίστηκε να πει, χαριτολογώντας: "Γιατί; Για να δημιουργήσω νέο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ;" Συνεχίζω να αγωνίζομαι για να βρεθεί λύση, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στο προεδρικό Μέγαρο για τη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου