15.5.12

Συνελήφθησαν "οι Νταήδες " που χτύπησαν τον Ολλανδο στην Μονεμβασιά !!

Δύο Ελληνες ηλικίας 48 και 45 ετών, κάτοικοι Μολάων Λακωνίας, συνελήφθησαν ύστερα από αστυνομική έρευνα, κατηγορούμενοι ότι χειροδίκησαν και τραυμάτισαν 78χρονο Ολλανδό, ο οποίος κατοικούσε στην περιοχή, τα τελευταία 17 χρόνια.
Το περιστατικό του τραυματισμού, συνέβη, στην παραλία Πορί Μονεμβασιάς Λακωνίας, όταν ο 78χρονος έκανε τζόκινγκ και δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση των δύο Ελλήνων, οι οποίοι τον πέρασαν για Γερμανό. Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο.
Ο 78χρονος, αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων και σήμερα νοσηλεύεται στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και συγκεκριμένα στη χειρουργική κλινική. Έχει υποστεί σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι, στην κάτω σιαγώνα και στο πηγούνι. Δεν κινδυνεύει η ζωή του, αλλά θα παραμείνει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο.
Σε βάρος των δυο συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία, για απρόκλητη σωματική βλάβη και εξύβριση.
Επιπλέον, κατηγορούνται για παράνομη κατοχή δύο κυνηγητικών όπλων και ξιφιδίων, τα οποία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι τους, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.
Τον 78χρονο πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα, στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου ταξίαρχος Ηλίας Γεωργόπουλος, συνοδευόμενος από τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας Νικόλαο Ιωαννίδη, στον οποίο, θα εκφράσουν τη λύπη τους για το ατυχές περιστατικό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου