20.5.12

ΓΚΑΖΙ - Έπεφταν σφαίρες σαν το χαλάζι !!

Eικόνες Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Γκάζι, όταν ένας άνδρας κατά τη διάρκεια λεκτικού διαπληκτισμού με μια ομάδα άλλων ανδρών, τράβηξε πιστόλι και άρχισε τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μοιρό ένας περαστικός. 
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 το πρωί στο Γκάζι και συγκεκριμένα στο παζάρι που γίνεται στην περιοχή κάθε Κυριακή.
Ολα ξεκίνησαν όταν ένας Πακιστανός άρχισε να διαπληκτίζεται με μια ομάδα τσιγγάνων για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Τα αίματα, όμως, φαίνεται πως άναψαν γρήγορα και ο Πακιστανός έβγαλε... το όπλο του και άρχισε τους πυροβολισμούς.
Οπως είναι λογικό την ώρα εκείνη, λόγω και του παζαριού υπήρχε αρκετός κόσμος... Δυστυχώς το αποτέλεσμα της ενέργειας του Πακιστανού ήταν ο τραυματισμός ενός περαστικού που καμία σχέση δεν είχε με το επεισόδιο.
Πρόκειται για έναν 50χρονο Ελληνα, τον οποίο η σφαίρα βρήκε στο μοιρό. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αμέσως στον Ευαγγελισμό, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν γεννά ανησυχία.
Ο Πακιστανός και η τσιγγάνοι συνέχισαν, πάντως, τη συμπλοκή τους και μετά τον τραυματισμό του άτυχου περαστικού και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να λάβει τέλος του επεισόδιο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου