15.5.12

«Πέταξε» για Αυστραλία ο Ολυμπιακός !!

Για την Αυστραλία της ομογένειας αναχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης οι νταμπλούχοι Ελλάδας. Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» εμφανίστηκαν ανυπόμονοι για την αναμέτρηση με την Μέλμπουρν Βίκτορι το ερχόμενο Σάββατο στις 12:30.
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένουν την ώρα και τη στιγμή να βρεθούν κοντά στους ομογενείς της Αυστραλίας.
«Πρώτη φορά κάνω τέτοιο ταξίδι, πρώτη φορά πάω στην Αυστραλία. Είχα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στο παρελθόν, στην Ταϋλάνδη. Είναι καλό αυτό το παιχνίδι για τους φίλους ομογενείς. Εύχομαι να δώσουμε χαρά σε όλες τους Έλληνες που βρίσκονται εκεί. Έχω πληροφορηθεί πως θα είναι εκεί πολύ οπαδοί του Ολυμπιακού και αυτό δείχνει το πόσο μεγάλος σύλλογος είναι», τόνισε ο Ρόι Κάρολ κατά την αναχώρηση της αποστολής.
Στην Αυστραλία δεν ταξίδεψαν οι Βισέντε Μόνχε, Τάσος Παπάζογλου, Ιβάν Μαρκάνο, Μάρκο Πάντελιτς και Καζίμ-Ρίτσαρντς, ενώ θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει κανονικά συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως και τον Ιούνιο.
Το φιλικό παιχνίδια θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο γήπεδο «Etihad Docklands Stadium», το οποίο έχει χωρητικότητα 56.347 θέσεις και το στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς το παιχνίδι παρουσιάζει τεράστια ζήτηση στην Αυστραλία, έχοντας διαφημιστεί πάρα πολύ στην Μελβούρνη.
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου